https://jumnuoy.blogspot.com/2011/10/blog-post_8893.html+ គ្រឿងផ្សំ:
- គ្រាប់ឈូកស្រស់ ១៥០ ក្រាម
- បង្គាស្រស់ ១០០ ក្រាម
- សាច់ជ្រូកហាន់ជាចំណិត ៥០ ក្រាម
- ផ្សិតក្រអូបស្រស់ ៥-៧ ផ្កា
- មើមខ្ទឹមចិញ្ច្រាំកន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករសកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវស ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាប់ព្រាបាយ
- ទឹកស៊ុប ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា (សម្រាប់ឆា)
- ម្រេចម៉ដ្ឋ ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
+ វិធីធ្វើ:
- បង្គាស្រស់ បកសម្បកចេញទុកតែត្រង់កន្ទុយ រួចវះត្រង់ខ្នងទាញយកសរសៃពណ៌ខ្មៅចេញ ។
- គ្រាប់ឈូក បកសម្បកចេញ ពុះជាពីរ រួចប្រញាប់ត្រាំទឹកស៊ីអ៊ីវឲ្យឡើងពណ៌ខ្មៅ ។
- បំពងខ្ទឹមចិញ្ច្រាំឲ្យឡើងពណ៌លឿង រួចបង់សាច់ជ្រូកចូល និងបង្គាឆារហូតដល់ឆ្អិន ទើបបង់ផ្សិតក្រអូប គ្រាប់ឈូកបន្ថែមរសជាតិដោយប្រេងខ្យង ទឹកស៊ីអ៊ីវស និងស្ករស ។ បន្ទាប់មកចាក់ទឹកស៊ុបរំងាស់រហូតក្តៅពុះល្អហើយ ទើបភ្លក្សរសជាតិ ហើយដួសដាក់ចានរោយមុខលើដោយម្រេចម៉ដ្ឋ និងជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ទុកជាការរួចរាល់ ៕
- គ្រាប់ឈូកស្រស់ ១៥០ ក្រាម
- បង្គាស្រស់ ១០០ ក្រាម
- សាច់ជ្រូកហាន់ជាចំណិត ៥០ ក្រាម
- ផ្សិតក្រអូបស្រស់ ៥-៧ ផ្កា
- មើមខ្ទឹមចិញ្ច្រាំកន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករសកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវស ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាប់ព្រាបាយ
- ទឹកស៊ុប ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា (សម្រាប់ឆា)
- ម្រេចម៉ដ្ឋ ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
+ វិធីធ្វើ:
- បង្គាស្រស់ បកសម្បកចេញទុកតែត្រង់កន្ទុយ រួចវះត្រង់ខ្នងទាញយកសរសៃពណ៌ខ្មៅចេញ ។
- គ្រាប់ឈូក បកសម្បកចេញ ពុះជាពីរ រួចប្រញាប់ត្រាំទឹកស៊ីអ៊ីវឲ្យឡើងពណ៌ខ្មៅ ។
- បំពងខ្ទឹមចិញ្ច្រាំឲ្យឡើងពណ៌លឿង រួចបង់សាច់ជ្រូកចូល និងបង្គាឆារហូតដល់ឆ្អិន ទើបបង់ផ្សិតក្រអូប គ្រាប់ឈូកបន្ថែមរសជាតិដោយប្រេងខ្យង ទឹកស៊ីអ៊ីវស និងស្ករស ។ បន្ទាប់មកចាក់ទឹកស៊ុបរំងាស់រហូតក្តៅពុះល្អហើយ ទើបភ្លក្សរសជាតិ ហើយដួសដាក់ចានរោយមុខលើដោយម្រេចម៉ដ្ឋ និងជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ទុកជាការរួចរាល់ ៕
+ គ្រឿងផ្សំ:
- គ្រាប់ឈូកស្រស់ ១៥០ ក្រាម
- បង្គាស្រស់ ១០០ ក្រាម
- សាច់ជ្រូកហាន់ជាចំណិត ៥០ ក្រាម
- ផ្សិតក្រអូបស្រស់ ៥-៧ ផ្កា
- មើមខ្ទឹមចិញ្ច្រាំកន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករសកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវស ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាប់ព្រាបាយ
- ទឹកស៊ុប ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា (សម្រាប់ឆា)
- ម្រេចម៉ដ្ឋ ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
+ វិធីធ្វើ:
- បង្គាស្រស់ បកសម្បកចេញទុកតែត្រង់កន្ទុយ រួចវះត្រង់ខ្នងទាញយកសរសៃពណ៌ខ្មៅចេញ ។
- គ្រាប់ឈូក បកសម្បកចេញ ពុះជាពីរ រួចប្រញាប់ត្រាំទឹកស៊ីអ៊ីវឲ្យឡើងពណ៌ខ្មៅ ។
- បំពងខ្ទឹមចិញ្ច្រាំឲ្យឡើងពណ៌លឿង រួចបង់សាច់ជ្រូកចូល និងបង្គាឆារហូតដល់ឆ្អិន ទើបបង់ផ្សិតក្រអូប គ្រាប់ឈូកបន្ថែមរសជាតិដោយប្រេងខ្យង ទឹកស៊ីអ៊ីវស និងស្ករស ។ បន្ទាប់មកចាក់ទឹកស៊ុបរំងាស់រហូតក្តៅពុះល្អហើយ ទើបភ្លក្សរសជាតិ ហើយដួសដាក់ចានរោយមុខលើដោយម្រេចម៉ដ្ឋ និងជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ទុកជាការរួចរាល់ ៕ ទិចនិច វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment