ចំហុយ​មាន់​ជាមួយ​ផ្សិត​​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_234.html
គ្រឿងផ្សំ :
-​ត្រគាក​មាន់ ៤ ដុំ​

-​ផ្សិត​ចម្រុះ ២០០ ក្រាម​
-​គល់​ស្លឹកគ្រៃ​កាត់​ជា​កង់ ដំ​ឲ្យ​ទក់ ២ ដើម​
-​ស្លឹក​ក្រូចសើច ៥ សន្លឹក ច្រៀក​យក​ឆ្អឹង​កណ្តាល​ចេញ​
-​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​បុក​ញុំៗ​តិចៗ​ចំនួន ៤​ដើម​
-​មើម​ខ្ទឹមក្រហម​ដំ​ឲ្យ​បែក​ចំនួន ៤ មើម​
-​ទឹកត្រីៗ​ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរៗ​ដុំ​
វិធី​ធ្វើ :
- ​លាង​សាច់មាន់​ឲ្យ​ស្អាត ផ្អាប់​ជាមួយ​ទឹកត្រី ទុកចោល​ប្រមាណ​ជា ១៥​នាទី ។ ចំណែក​គ្រឿងផ្សំ​នៅសល់​ត្រូវ​ច្របល់​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ រួច​ចាក់​ចូលទៅក្នុង​ចាន​សម្រាប់​ចំហុយ ទើប​ដាក់​សាច់មាន់​ពីលើ​បន្លែ​ផ្សិត ។​
គ្រឿងផ្សំ​ទឹកជ្រលក់​
-​ម្ទេស​ស្រស់ ១៥ គ្រាប់​
-​ខ្ទឹម​-​ស ៥ កំពឹស​
-​ក្រូចឆ្មារ ៣ ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ទឹកត្រី ២ ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ស្ករស ២ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
វិធី​ធ្វើ​ទឹកច្រលក់ :
-​បុក​ម្ទេស​ស្រស់​ជាមួយ​ខ្ទឹមស​ឲ្យ​ល្អិត រួច​ដូ​ស​ដាក់​ចានចង្កឹះ​
-​ចាក់ទឹក​ក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី ស្ករស​លាយ​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ​ទុក​ជាការ​ស្រេច ។

គ្រឿងផ្សំ :
-​ត្រគាក​មាន់ ៤ ដុំ​

-​ផ្សិត​ចម្រុះ ២០០ ក្រាម​
-​គល់​ស្លឹកគ្រៃ​កាត់​ជា​កង់ ដំ​ឲ្យ​ទក់ ២ ដើម​
-​ស្លឹក​ក្រូចសើច ៥ សន្លឹក ច្រៀក​យក​ឆ្អឹង​កណ្តាល​ចេញ​
-​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​បុក​ញុំៗ​តិចៗ​ចំនួន ៤​ដើម​
-​មើម​ខ្ទឹមក្រហម​ដំ​ឲ្យ​បែក​ចំនួន ៤ មើម​
-​ទឹកត្រីៗ​ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរៗ​ដុំ​
វិធី​ធ្វើ :
- ​លាង​សាច់មាន់​ឲ្យ​ស្អាត ផ្អាប់​ជាមួយ​ទឹកត្រី ទុកចោល​ប្រមាណ​ជា ១៥​នាទី ។ ចំណែក​គ្រឿងផ្សំ​នៅសល់​ត្រូវ​ច្របល់​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ រួច​ចាក់​ចូលទៅក្នុង​ចាន​សម្រាប់​ចំហុយ ទើប​ដាក់​សាច់មាន់​ពីលើ​បន្លែ​ផ្សិត ។​
គ្រឿងផ្សំ​ទឹកជ្រលក់​
-​ម្ទេស​ស្រស់ ១៥ គ្រាប់​
-​ខ្ទឹម​-​ស ៥ កំពឹស​
-​ក្រូចឆ្មារ ៣ ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ទឹកត្រី ២ ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ស្ករស ២ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
វិធី​ធ្វើ​ទឹកច្រលក់ :
-​បុក​ម្ទេស​ស្រស់​ជាមួយ​ខ្ទឹមស​ឲ្យ​ល្អិត រួច​ដូ​ស​ដាក់​ចានចង្កឹះ​
-​ចាក់ទឹក​ក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី ស្ករស​លាយ​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ​ទុក​ជាការ​ស្រេច ។

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com