មាន់​អាំង​ទឹកដោះគោ​ស្រស់​​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_2742.html
គ្រឿងផ្សំ :
-​សាច់មាន់​ស្រែ កាប់​ដុំ​ធំៗ​ ​១​ក្បាល​

-​ស្ករ​ក្រហម​ ​ ​ ​១-២​ស្លាបព្រា​បាយ​
-​អំបិល​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
-​ទឹកដោះគោ​ស្រស់​ ​ ​១-២​ចានចង្កឹះ​
-​ទឹក​អម្ពិល​ទុំ​ ​ ​៣​ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ទឹកជ្រលក់​រសជាតិ​ប៉េងប៉ោះ​ ​២-៣​ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ ​ ​ ​២-៣​ស្លាបព្រា​បាយ ។​
វិធី​ធ្វើ :
១-​លាង​សម្អាត​សាច់មាន់ រួច​ទុក​ឲ្យ​ស្រស់ទឹក ។ ផ្សំ​ស្ករ អំបិល ទឹក​អម្ពិល​ទុំ ទឹកជ្រលក់​រសជាតិ​ប៉េងប៉ោះ ទឹក​ស៊ី​អី​វ និង​ទឹកដោះគោ​ស្រស់ បញ្ចូល​គ្នា ។​
២-​យក​ដុំ​សាច់មាន់ ទៅ​ប្រឡាក់​ជាមួយ​គ្រឿងផ្សំ ឲ្យ​ចូលជាតិ​គ្នា​រួច​យកទៅ​ក្លាស្សេ​ក្នុង​ទូទឹកកក ១៥ នាទី មុននឹង​យកទៅ​អាំង​លើ​ចង្ក្រាន​ធ្យូង ឲ្យ​ឆ្អិន​តាម​ចំណូលចិត្ត ទទួលទាន​ជាមួយ​ទឹកជ្រលក់​ជូរអែម និង​នំ​បញ្ចុក ។

គ្រឿងផ្សំ :
-​សាច់មាន់​ស្រែ កាប់​ដុំ​ធំៗ​ ​១​ក្បាល​

-​ស្ករ​ក្រហម​ ​ ​ ​១-២​ស្លាបព្រា​បាយ​
-​អំបិល​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
-​ទឹកដោះគោ​ស្រស់​ ​ ​១-២​ចានចង្កឹះ​
-​ទឹក​អម្ពិល​ទុំ​ ​ ​៣​ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ទឹកជ្រលក់​រសជាតិ​ប៉េងប៉ោះ​ ​២-៣​ស្លាបព្រា​បាយ​
-​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ ​ ​ ​២-៣​ស្លាបព្រា​បាយ ។​
វិធី​ធ្វើ :
១-​លាង​សម្អាត​សាច់មាន់ រួច​ទុក​ឲ្យ​ស្រស់ទឹក ។ ផ្សំ​ស្ករ អំបិល ទឹក​អម្ពិល​ទុំ ទឹកជ្រលក់​រសជាតិ​ប៉េងប៉ោះ ទឹក​ស៊ី​អី​វ និង​ទឹកដោះគោ​ស្រស់ បញ្ចូល​គ្នា ។​
២-​យក​ដុំ​សាច់មាន់ ទៅ​ប្រឡាក់​ជាមួយ​គ្រឿងផ្សំ ឲ្យ​ចូលជាតិ​គ្នា​រួច​យកទៅ​ក្លាស្សេ​ក្នុង​ទូទឹកកក ១៥ នាទី មុននឹង​យកទៅ​អាំង​លើ​ចង្ក្រាន​ធ្យូង ឲ្យ​ឆ្អិន​តាម​ចំណូលចិត្ត ទទួលទាន​ជាមួយ​ទឹកជ្រលក់​ជូរអែម និង​នំ​បញ្ចុក ។

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com