https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_2742.htmlគ្រឿងផ្សំ :
-សាច់មាន់ស្រែ កាប់ដុំធំៗ ១ក្បាល
-ស្ករក្រហម ១-២ស្លាបព្រាបាយ
-អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកដោះគោស្រស់ ១-២ចានចង្កឹះ
-ទឹកអម្ពិលទុំ ៣ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកជ្រលក់រសជាតិប៉េងប៉ោះ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ ។
វិធីធ្វើ :
១-លាងសម្អាតសាច់មាន់ រួចទុកឲ្យស្រស់ទឹក ។ ផ្សំស្ករ អំបិល ទឹកអម្ពិលទុំ ទឹកជ្រលក់រសជាតិប៉េងប៉ោះ ទឹកស៊ីអីវ និងទឹកដោះគោស្រស់ បញ្ចូលគ្នា ។
២-យកដុំសាច់មាន់ ទៅប្រឡាក់ជាមួយគ្រឿងផ្សំ ឲ្យចូលជាតិគ្នារួចយកទៅក្លាស្សេក្នុងទូទឹកកក ១៥ នាទី មុននឹងយកទៅអាំងលើចង្ក្រានធ្យូង ឲ្យឆ្អិនតាមចំណូលចិត្ត ទទួលទានជាមួយទឹកជ្រលក់ជូរអែម និងនំបញ្ចុក ។
-សាច់មាន់ស្រែ កាប់ដុំធំៗ ១ក្បាល
-ស្ករក្រហម ១-២ស្លាបព្រាបាយ
-អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកដោះគោស្រស់ ១-២ចានចង្កឹះ
-ទឹកអម្ពិលទុំ ៣ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកជ្រលក់រសជាតិប៉េងប៉ោះ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ ។
វិធីធ្វើ :
១-លាងសម្អាតសាច់មាន់ រួចទុកឲ្យស្រស់ទឹក ។ ផ្សំស្ករ អំបិល ទឹកអម្ពិលទុំ ទឹកជ្រលក់រសជាតិប៉េងប៉ោះ ទឹកស៊ីអីវ និងទឹកដោះគោស្រស់ បញ្ចូលគ្នា ។
២-យកដុំសាច់មាន់ ទៅប្រឡាក់ជាមួយគ្រឿងផ្សំ ឲ្យចូលជាតិគ្នារួចយកទៅក្លាស្សេក្នុងទូទឹកកក ១៥ នាទី មុននឹងយកទៅអាំងលើចង្ក្រានធ្យូង ឲ្យឆ្អិនតាមចំណូលចិត្ត ទទួលទានជាមួយទឹកជ្រលក់ជូរអែម និងនំបញ្ចុក ។
គ្រឿងផ្សំ :
-សាច់មាន់ស្រែ កាប់ដុំធំៗ ១ក្បាល
-ស្ករក្រហម ១-២ស្លាបព្រាបាយ
-អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកដោះគោស្រស់ ១-២ចានចង្កឹះ
-ទឹកអម្ពិលទុំ ៣ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកជ្រលក់រសជាតិប៉េងប៉ោះ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ ។
វិធីធ្វើ :
១-លាងសម្អាតសាច់មាន់ រួចទុកឲ្យស្រស់ទឹក ។ ផ្សំស្ករ អំបិល ទឹកអម្ពិលទុំ ទឹកជ្រលក់រសជាតិប៉េងប៉ោះ ទឹកស៊ីអីវ និងទឹកដោះគោស្រស់ បញ្ចូលគ្នា ។
២-យកដុំសាច់មាន់ ទៅប្រឡាក់ជាមួយគ្រឿងផ្សំ ឲ្យចូលជាតិគ្នារួចយកទៅក្លាស្សេក្នុងទូទឹកកក ១៥ នាទី មុននឹងយកទៅអាំងលើចង្ក្រានធ្យូង ឲ្យឆ្អិនតាមចំណូលចិត្ត ទទួលទានជាមួយទឹកជ្រលក់ជូរអែម និងនំបញ្ចុក ។ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment