https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_30.htmlពោតស្ងោរត្រូវបានគេចាត់ទុកថា ជាអាហារសំរន់ក្រពះម្យ៉ាង ដែលគេឧស្សាហ៍ទទួលទានវានៅចន្លោះអាហារប្រចាំពេលទាំងបី ។ ក៏ប៉ុន្តែបញ្ហាដែលកើតមាននោះ គឺក្រោយពេលស្ងោរឆ្អិន ហើយមិនសូវមានរសជាតិផ្អែមឆ្ងាញ់ ។
រូបមន្តដែលជួយឲ្យពោតស្ងោររបស់អ្នកមានទាំងរសជាតិឆ្ងាញ់ និងក្លិនឈ្ងុយនោះ អ្នកគ្រាន់តែស្ងោរវាជាមួយទឹកដោះគោឆៅ ធ្វើយ៉ាងណាឲ្យបរិមាណទឹកដោះគោឆៅលិចផ្លែពោតស្ងោររហូតដល់ឆ្អិន បន្ទាប់មកស្រស់ទុកឲ្យស្រស់ទឹកទុកដាក់ជាការស្រេច ៕
រូបមន្តដែលជួយឲ្យពោតស្ងោររបស់អ្នកមានទាំងរសជាតិឆ្ងាញ់ និងក្លិនឈ្ងុយនោះ អ្នកគ្រាន់តែស្ងោរវាជាមួយទឹកដោះគោឆៅ ធ្វើយ៉ាងណាឲ្យបរិមាណទឹកដោះគោឆៅលិចផ្លែពោតស្ងោររហូតដល់ឆ្អិន បន្ទាប់មកស្រស់ទុកឲ្យស្រស់ទឹកទុកដាក់ជាការស្រេច ៕
ពោតស្ងោរត្រូវបានគេចាត់ទុកថា ជាអាហារសំរន់ក្រពះម្យ៉ាង ដែលគេឧស្សាហ៍ទទួលទានវានៅចន្លោះអាហារប្រចាំពេលទាំងបី ។ ក៏ប៉ុន្តែបញ្ហាដែលកើតមាននោះ គឺក្រោយពេលស្ងោរឆ្អិន ហើយមិនសូវមានរសជាតិផ្អែមឆ្ងាញ់ ។
រូបមន្តដែលជួយឲ្យពោតស្ងោររបស់អ្នកមានទាំងរសជាតិឆ្ងាញ់ និងក្លិនឈ្ងុយនោះ អ្នកគ្រាន់តែស្ងោរវាជាមួយទឹកដោះគោឆៅ ធ្វើយ៉ាងណាឲ្យបរិមាណទឹកដោះគោឆៅលិចផ្លែពោតស្ងោររហូតដល់ឆ្អិន បន្ទាប់មកស្រស់ទុកឲ្យស្រស់ទឹកទុកដាក់ជាការស្រេច ៕ ចំណុចគួរយល់ដឹង ទិចនិច វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment