ងៀត​សាច់គោ​​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_3330.html
គ្រឿងផ្សំ​
សាច់គោ អំបិល​ម៉ដ្ឋ ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប
ខ្ញី ក្រាម ម្រេច ។​

វិធី​ធ្វើ​
១. យក​សាច់គោ​កាត់​ជា​ដុំ​វែងៗ ប្រវែង​មួយ​ចង្អុលដៃ ប្រលាក់​នឹង​អំបិល ក្រាម (​បុក​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ​) ចាក់​ទឹកត្រី​បន្តិច ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប ម្រេច​បុក ហើយ​បុក​ខ្ញី ពូត​យក​ទឹក​ដាក់​ផង ច្របល់​ចូលគ្នា​ឲ្យ សព្វ​ទុក​ពីរ​ម៉ោង ទើប​យកទៅ​ដោត​នឹង​ចង្កាក់​ឫស្សី ចងខ្សែ​ហាលថ្ងៃ​ចំនួន​បី​ថ្ងៃ​ឲ្យ​ស្ងួត ទើប​យកមក​អាំង ឲ្យ​ឆ្អិន ដំ​ឲ្យ​ទក់​បេះ​ជា​សរសៃ ។ ទុក​ទទួលទាន ជាមួយនឹង​ជ្រក់​ចំរុះ (​ធ្វើជា​គ្រឿងក្លែម​) ។​

គ្រឿងផ្សំ​
សាច់គោ អំបិល​ម៉ដ្ឋ ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប
ខ្ញី ក្រាម ម្រេច ។​

វិធី​ធ្វើ​
១. យក​សាច់គោ​កាត់​ជា​ដុំ​វែងៗ ប្រវែង​មួយ​ចង្អុលដៃ ប្រលាក់​នឹង​អំបិល ក្រាម (​បុក​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ​) ចាក់​ទឹកត្រី​បន្តិច ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប ម្រេច​បុក ហើយ​បុក​ខ្ញី ពូត​យក​ទឹក​ដាក់​ផង ច្របល់​ចូលគ្នា​ឲ្យ សព្វ​ទុក​ពីរ​ម៉ោង ទើប​យកទៅ​ដោត​នឹង​ចង្កាក់​ឫស្សី ចងខ្សែ​ហាលថ្ងៃ​ចំនួន​បី​ថ្ងៃ​ឲ្យ​ស្ងួត ទើប​យកមក​អាំង ឲ្យ​ឆ្អិន ដំ​ឲ្យ​ទក់​បេះ​ជា​សរសៃ ។ ទុក​ទទួលទាន ជាមួយនឹង​ជ្រក់​ចំរុះ (​ធ្វើជា​គ្រឿងក្លែម​) ។​

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com