https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_6651.html
គ្រឿងផ្សំ
សាច់គោ (សាច់ល្អ) ខ្លាញ់រាវ ដំឡូងបារាំង
ខ្ទឹមបារាំង ស៊ុតមាន់ ម្សៅមី អំបិល ស្ករ ម្រេច ម្សៅស៊ុប ។
វិធីធ្វើ
១. សាច់គោ (សាច់ល្អ) ចិញ្ច្រាំលាយនឹងខ្ទឹមបារាំងឲ្យល្អិត ហើយដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ម្រេច ហើយឆាឲ្យឆ្អិន ។
២. ដំឡូងបារាំងស្ងោរឲ្យឆ្អិន បុកឲ្យម៉ដ្ឋ លាយនឹងស៊ុតមាន់ (ច្របាច់បញ្ចូលគ្នា) ដាក់ម្សៅមី បន្តិច និងអំបិលឲ្យប្រៃឡែមៗ សូនជាដុំមូលៗ ប៉ុនកដៃក្មេងសង្កត់ឲ្យសំប៉ែតរួចយកសាច់ឆាដាក់ធ្វើស្នូលបិតឲ្យ ជិតមុខ(ដូចនំក្រូច) ទើបយកទៅចៀនឲ្យឆ្អិនទុកទទួលទានជាមួយនំប៉័ង ។
គ្រឿងផ្សំ
សាច់គោ (សាច់ល្អ) ខ្លាញ់រាវ ដំឡូងបារាំង
ខ្ទឹមបារាំង ស៊ុតមាន់ ម្សៅមី អំបិល ស្ករ ម្រេច ម្សៅស៊ុប ។
វិធីធ្វើ
១. សាច់គោ (សាច់ល្អ) ចិញ្ច្រាំលាយនឹងខ្ទឹមបារាំងឲ្យល្អិត ហើយដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ម្រេច ហើយឆាឲ្យឆ្អិន ។
២. ដំឡូងបារាំងស្ងោរឲ្យឆ្អិន បុកឲ្យម៉ដ្ឋ លាយនឹងស៊ុតមាន់ (ច្របាច់បញ្ចូលគ្នា) ដាក់ម្សៅមី បន្តិច និងអំបិលឲ្យប្រៃឡែមៗ សូនជាដុំមូលៗ ប៉ុនកដៃក្មេងសង្កត់ឲ្យសំប៉ែតរួចយកសាច់ឆាដាក់ធ្វើស្នូលបិតឲ្យ ជិតមុខ(ដូចនំក្រូច) ទើបយកទៅចៀនឲ្យឆ្អិនទុកទទួលទានជាមួយនំប៉័ង ។
គ្រឿងផ្សំ
សាច់គោ (សាច់ល្អ) ខ្លាញ់រាវ ដំឡូងបារាំង
ខ្ទឹមបារាំង ស៊ុតមាន់ ម្សៅមី អំបិល ស្ករ ម្រេច ម្សៅស៊ុប ។
វិធីធ្វើ
១. សាច់គោ (សាច់ល្អ) ចិញ្ច្រាំលាយនឹងខ្ទឹមបារាំងឲ្យល្អិត ហើយដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ម្រេច ហើយឆាឲ្យឆ្អិន ។
២. ដំឡូងបារាំងស្ងោរឲ្យឆ្អិន បុកឲ្យម៉ដ្ឋ លាយនឹងស៊ុតមាន់ (ច្របាច់បញ្ចូលគ្នា) ដាក់ម្សៅមី បន្តិច និងអំបិលឲ្យប្រៃឡែមៗ សូនជាដុំមូលៗ ប៉ុនកដៃក្មេងសង្កត់ឲ្យសំប៉ែតរួចយកសាច់ឆាដាក់ធ្វើស្នូលបិតឲ្យ ជិតមុខ(ដូចនំក្រូច) ទើបយកទៅចៀនឲ្យឆ្អិនទុកទទួលទានជាមួយនំប៉័ង ។ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment