សម្លចាប់ឆាយ​​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_415.htmlគ្រឿងផ្សំ​
ស្បែក​ជ្រូក​បំពង គូ​គី​(​ពពុះសណ្តែក​) សាច់ជ្រូក (​សាច់​សុទ្ធ​) ខ្លាញ់​រាវ ថ្លើម​ជ្រូក ថ្លើម​មាន់
ក្រលៀន​
ពោះវៀន​ខ្ចី កោះមាន់ ហៃ​ប៊ី យី​ហ៊ឺ ស្ពៃស ខ្ទឹមស ខ្ទឹមបារាំង អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ម្រេច ។​
វិធី​ធ្វើ​
១. គូ​គី​(​ពពុះសណ្តែក​) បំពង​ខ្លាញ់​ឲ្យ​ក្រហមព្រឿងៗ​ហាន់​វែងៗ ប៉ុន​ម្រាមដៃ​ប្រវែង​ពីរ​ថ្នាំងដៃ ស្បែក​
ជ្រូក​បំពង (​គេ​លក់​ស្រាប់​) ហាន់​វែងៗ​ប៉ុន​ម្រាមដៃ​ដូច​គូ​គី​ដែរ ។​
២. សាច់ជ្រូក​(​សាច់​សុទ្ធ​) ហាន់​បន្ទះ​ស្តើងៗ ថ្លើម​ជ្រូក ថ្លើម​មាន់ កោះមាន់ ក្រលៀន​ជ្រូក ឆូត​ហាន់​
ទទឹងៗ ពោះវៀន​ខ្ចី​ស្ងោរ​ឲ្យ​ឆ្អិន​កាត់កង់​ខ្លីៗ ។​
៣. ហៃ​ប៊ី​ពុះ​ជា​ពីរ យី​ហ៊ឺ ឆូត​ជា​ក្រឡា​ហាន់​បន្ទះ​តូចៗ ខ្ទឹមបារាំង​ហាន់​បក​ស្រទាប់​ប៉ុន​ម្រាមដៃ ស្ពៃស​
កាត់​យកតែ​ដើម​ហាន់​បញ្ឆិតៗ ។​
៤. លាង​ខ្ទះ​ឲ្យ​ស្អាត​ចាក់​ខ្លាញ់​ទុក​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ខ្ទឹមស​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ ដាក់​សាច់ជ្រូក ក្រលៀន​ជ្រូក កោះមាន់ ពោះវៀន​ខ្ចី ស្បែក​ជ្រូក​បំពង គូ​គី ហៃ​ប៊ី យី​ហ៊ឺ ចាក់ទឹក​ត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ អំបិល ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ឆា​ត្រឡប់​
ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ​ដួស​ដាក់​ឆ្នាំង​ ចាក់ទឹក​ត្រី​រំងាស់​ឲ្យ​ឆ្អិន ទើប​ដាក់​ថ្លើម​មាន់ ថ្លើម​ជ្រូក ស្ពៃស ដើម​ខ្ទឹម​កាត់​ខ្លីៗ ពុះ​ជា​ពីរ​
ទុក​ឲ្យ​ពុះ ភ្លក់​មើល​ឲ្យ​ល្មម​ដាក់ចុះ​រោយ​ម្រេច​បុក ។​

គ្រឿងផ្សំ​
ស្បែក​ជ្រូក​បំពង គូ​គី​(​ពពុះសណ្តែក​) សាច់ជ្រូក (​សាច់​សុទ្ធ​) ខ្លាញ់​រាវ ថ្លើម​ជ្រូក ថ្លើម​មាន់
ក្រលៀន​
ពោះវៀន​ខ្ចី កោះមាន់ ហៃ​ប៊ី យី​ហ៊ឺ ស្ពៃស ខ្ទឹមស ខ្ទឹមបារាំង អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ម្រេច ។​
វិធី​ធ្វើ​
១. គូ​គី​(​ពពុះសណ្តែក​) បំពង​ខ្លាញ់​ឲ្យ​ក្រហមព្រឿងៗ​ហាន់​វែងៗ ប៉ុន​ម្រាមដៃ​ប្រវែង​ពីរ​ថ្នាំងដៃ ស្បែក​
ជ្រូក​បំពង (​គេ​លក់​ស្រាប់​) ហាន់​វែងៗ​ប៉ុន​ម្រាមដៃ​ដូច​គូ​គី​ដែរ ។​
២. សាច់ជ្រូក​(​សាច់​សុទ្ធ​) ហាន់​បន្ទះ​ស្តើងៗ ថ្លើម​ជ្រូក ថ្លើម​មាន់ កោះមាន់ ក្រលៀន​ជ្រូក ឆូត​ហាន់​
ទទឹងៗ ពោះវៀន​ខ្ចី​ស្ងោរ​ឲ្យ​ឆ្អិន​កាត់កង់​ខ្លីៗ ។​
៣. ហៃ​ប៊ី​ពុះ​ជា​ពីរ យី​ហ៊ឺ ឆូត​ជា​ក្រឡា​ហាន់​បន្ទះ​តូចៗ ខ្ទឹមបារាំង​ហាន់​បក​ស្រទាប់​ប៉ុន​ម្រាមដៃ ស្ពៃស​
កាត់​យកតែ​ដើម​ហាន់​បញ្ឆិតៗ ។​
៤. លាង​ខ្ទះ​ឲ្យ​ស្អាត​ចាក់​ខ្លាញ់​ទុក​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ខ្ទឹមស​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ ដាក់​សាច់ជ្រូក ក្រលៀន​ជ្រូក កោះមាន់ ពោះវៀន​ខ្ចី ស្បែក​ជ្រូក​បំពង គូ​គី ហៃ​ប៊ី យី​ហ៊ឺ ចាក់ទឹក​ត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ អំបិល ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ឆា​ត្រឡប់​
ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ​ដួស​ដាក់​ឆ្នាំង​ ចាក់ទឹក​ត្រី​រំងាស់​ឲ្យ​ឆ្អិន ទើប​ដាក់​ថ្លើម​មាន់ ថ្លើម​ជ្រូក ស្ពៃស ដើម​ខ្ទឹម​កាត់​ខ្លីៗ ពុះ​ជា​ពីរ​
ទុក​ឲ្យ​ពុះ ភ្លក់​មើល​ឲ្យ​ល្មម​ដាក់ចុះ​រោយ​ម្រេច​បុក ។​

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com