សម្ល​ផ្សិត​កំប៉ុង​

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_9908.htmlគ្រឿងផ្សំ​
សាច់ជ្រូក​សាច់​សុទ្ធ ខ្លាញ់​ខ្នង ថ្លើម​ជ្រូក ពោះវៀន​ខ្ចី ក្រលៀន​ជ្រូក សាច់មាន់ ថ្លើម​មាន់ កោះមាន់
ហៃ​ប៊ី​
យី​ហ៊ឺ ផ្សិត​កំប៉ុង ខ្ទឹមបារាំង គល់​ខ្ទឹម ម្រេច​បុក ខ្ទឹមស អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ។​
វិធី​ធ្វើ​
១. មាន់ស្ងោរ​ឲ្យ​ឆ្អិន ហើយ​យក​ពោះវៀន​ខ្ចី​ដាក់​ស្ងោរ​ជាមួយ​ឲ្យ​រឹង ស្រង់​កាត់កង់​ខ្លីៗ ចំណែក​មាន់ បេះ​
យក​សាច់​ជា​សរសៃ​ដុំៗ ឯ​ទឹក​ស្ងោរ​ទុក​ធ្វើ​ទឹក​ស៊ុប ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ​បំពង​ខ្លាញ់​ឲ្យ​ស្រួយ​ដាក់​កូនចាន ។​
២. សាច់ជ្រូក​សាច់​សុទ្ធ​ហាន់​បន្ទះ​ស្ដើង​តូចៗ​ល្មម ខ្លាញ់​ខ្នង​ហាន់​សរសៃ​វែង​ឆ្មារៗ​ប្រវែង​ពីរ​ថ្នាំងដៃ ថ្លើម​
ជ្រូក ក្រលៀន​ជ្រូក ថ្លើម​មាន់ កោះមាន់ ឆូត​ហាន់​ទទឹងៗ ហៃ​ប៊ី​ពុះ​ជា​ពីរ យី​ហ៊ឺ​ឆូត​ជា​ក្រឡាចត្រង្គ​ហាន់​បន្ទះៗ ផ្សិត​
កំប៉ុង​ពុះ​ជា​ពីរ ខ្ទឹមបារាំង​ពុះ​បក​ស្រទាប់​តូចៗ​ប៉ុនៗ​កូនដៃ គល់​ខ្ទឹម​កាត់​ខ្លីៗ​ពុះ​ជា​ពីរ​ចំណែក ស្លឹក​ហាន់​ល្អិតៗ ។​
៣. យក​ទឹក​ស្ងោរ​មាន់មក​ដាំ​ឲ្យ​ពុះ​ ​ដាក់​សាច់ជ្រូក ថ្លើម​ជ្រូក ក្រលៀន​ជ្រូក ពោះវៀន​ខ្ចី ថ្លើម​មាន់ កោះ​
មាន់ ហៃ​ប៊ី យី​ហ៊ឺ ផ្សិត​កំប៉ុង អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប​ទុក​ពុះ​មួយ​អំពុះ ទើប​ដាក់​សាច់មាន់ ខ្ទឹមបារាំង ខ្លាញ់​ខ្នង​
កូរ​ចូលគ្នា​ភ្លក់​មើល​ឲ្យ​ល្មម​ដាក់ចុះ បង់​គល់​ខ្ទឹម និង​ខ្ទឹម​បំពង​ពេល​ដួស​ដាក់​ចាន​ទើប​រោយ​ស្លឹក​ខ្ទឹម​និង​ម្រេច​បុក ។​

គ្រឿងផ្សំ​
សាច់ជ្រូក​សាច់​សុទ្ធ ខ្លាញ់​ខ្នង ថ្លើម​ជ្រូក ពោះវៀន​ខ្ចី ក្រលៀន​ជ្រូក សាច់មាន់ ថ្លើម​មាន់ កោះមាន់
ហៃ​ប៊ី​
យី​ហ៊ឺ ផ្សិត​កំប៉ុង ខ្ទឹមបារាំង គល់​ខ្ទឹម ម្រេច​បុក ខ្ទឹមស អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ។​
វិធី​ធ្វើ​
១. មាន់ស្ងោរ​ឲ្យ​ឆ្អិន ហើយ​យក​ពោះវៀន​ខ្ចី​ដាក់​ស្ងោរ​ជាមួយ​ឲ្យ​រឹង ស្រង់​កាត់កង់​ខ្លីៗ ចំណែក​មាន់ បេះ​
យក​សាច់​ជា​សរសៃ​ដុំៗ ឯ​ទឹក​ស្ងោរ​ទុក​ធ្វើ​ទឹក​ស៊ុប ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ​បំពង​ខ្លាញ់​ឲ្យ​ស្រួយ​ដាក់​កូនចាន ។​
២. សាច់ជ្រូក​សាច់​សុទ្ធ​ហាន់​បន្ទះ​ស្ដើង​តូចៗ​ល្មម ខ្លាញ់​ខ្នង​ហាន់​សរសៃ​វែង​ឆ្មារៗ​ប្រវែង​ពីរ​ថ្នាំងដៃ ថ្លើម​
ជ្រូក ក្រលៀន​ជ្រូក ថ្លើម​មាន់ កោះមាន់ ឆូត​ហាន់​ទទឹងៗ ហៃ​ប៊ី​ពុះ​ជា​ពីរ យី​ហ៊ឺ​ឆូត​ជា​ក្រឡាចត្រង្គ​ហាន់​បន្ទះៗ ផ្សិត​
កំប៉ុង​ពុះ​ជា​ពីរ ខ្ទឹមបារាំង​ពុះ​បក​ស្រទាប់​តូចៗ​ប៉ុនៗ​កូនដៃ គល់​ខ្ទឹម​កាត់​ខ្លីៗ​ពុះ​ជា​ពីរ​ចំណែក ស្លឹក​ហាន់​ល្អិតៗ ។​
៣. យក​ទឹក​ស្ងោរ​មាន់មក​ដាំ​ឲ្យ​ពុះ​ ​ដាក់​សាច់ជ្រូក ថ្លើម​ជ្រូក ក្រលៀន​ជ្រូក ពោះវៀន​ខ្ចី ថ្លើម​មាន់ កោះ​
មាន់ ហៃ​ប៊ី យី​ហ៊ឺ ផ្សិត​កំប៉ុង អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប​ទុក​ពុះ​មួយ​អំពុះ ទើប​ដាក់​សាច់មាន់ ខ្ទឹមបារាំង ខ្លាញ់​ខ្នង​
កូរ​ចូលគ្នា​ភ្លក់​មើល​ឲ្យ​ល្មម​ដាក់ចុះ បង់​គល់​ខ្ទឹម និង​ខ្ទឹម​បំពង​ពេល​ដួស​ដាក់​ចាន​ទើប​រោយ​ស្លឹក​ខ្ទឹម​និង​ម្រេច​បុក ។​

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com