សារ​ម៉ាន់​សាច់គោ​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_44.html​គ្រឿងផ្សំ​
​ ​សាច់គោ​ល្អ គល់​ស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ម្ទេស​ក្រហម ឫស​វ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម គ្រឿងការី សណ្ដែកដី ទឹកត្រី កាពិ ស្ករ អំពិល​ទុំ ដូងទុំ ម្សៅ​ស៊ុប ខ្លាញ់​រាវ ខ្ញី ។​
​ ​ ​វិធី​ធ្វើ​
​ ​១. សាច់គោ​កាត់​ជា​ដុំៗ ប៉ុនកដៃ​កូនក្មេង ហើយ​បុក​ខ្ញី​ពូត​យក​ទឹក​ប្រឡាក់​ទុក​មួយអន្លើ ។​
​ ​២. សណ្ដែកដី​លីង​បក​យក​សំបក​កិន​ឲ្យ​បែក​ជា​ពីរ ។​
​ ​៣. យក​គ្រឿងការី គល់​ស្លឹកគ្រៃ (​ហាន់​ស្ដើងៗ​) រំដេង រមៀត ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស​ក្រហម ឫស​វ៉ាន់​
​ស៊ុយ ទៅ​ផាត់​នឹង​ខ្លាញ់​ឲ្យ​ឈ្ងុយ ហើយ​បុក​ចូលគ្នា​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ រួច​ដាក់​កាពិ​បន្តិច ។​
​ ​៤. កោសដូង​ពូ​តយ​កប្បាលខ្ទិះ ដាក់​រំងាស់​ឲ្យ​ឡើង​ខាប់ ទើប​ដាក់​គ្រឿង​កូ​ឲ្យ​រ​ឡើង​ឈ្ងុយ ហើយ​ដាក់​សាច់គោ​
​ ចាក់ទឹក​ត្រី អំបិល ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប រួច​ពូត​ចុង​ខ្ទិះ​ដាក់​រំងាស់​ឲ្យ​ផុយ​សាច់ បង់​សណ្ដែកដី ជ្រុំ​អំបិល​ទុំ​ដាក់​បន្តិច ភ្លក់​មើល​
​ឲ្យ​ល្មម​តាម​ចូលចិត្ត ។​

​គ្រឿងផ្សំ​
​ ​សាច់គោ​ល្អ គល់​ស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ម្ទេស​ក្រហម ឫស​វ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម គ្រឿងការី សណ្ដែកដី ទឹកត្រី កាពិ ស្ករ អំពិល​ទុំ ដូងទុំ ម្សៅ​ស៊ុប ខ្លាញ់​រាវ ខ្ញី ។​
​ ​ ​វិធី​ធ្វើ​
​ ​១. សាច់គោ​កាត់​ជា​ដុំៗ ប៉ុនកដៃ​កូនក្មេង ហើយ​បុក​ខ្ញី​ពូត​យក​ទឹក​ប្រឡាក់​ទុក​មួយអន្លើ ។​
​ ​២. សណ្ដែកដី​លីង​បក​យក​សំបក​កិន​ឲ្យ​បែក​ជា​ពីរ ។​
​ ​៣. យក​គ្រឿងការី គល់​ស្លឹកគ្រៃ (​ហាន់​ស្ដើងៗ​) រំដេង រមៀត ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស​ក្រហម ឫស​វ៉ាន់​
​ស៊ុយ ទៅ​ផាត់​នឹង​ខ្លាញ់​ឲ្យ​ឈ្ងុយ ហើយ​បុក​ចូលគ្នា​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ រួច​ដាក់​កាពិ​បន្តិច ។​
​ ​៤. កោសដូង​ពូ​តយ​កប្បាលខ្ទិះ ដាក់​រំងាស់​ឲ្យ​ឡើង​ខាប់ ទើប​ដាក់​គ្រឿង​កូ​ឲ្យ​រ​ឡើង​ឈ្ងុយ ហើយ​ដាក់​សាច់គោ​
​ ចាក់ទឹក​ត្រី អំបិល ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប រួច​ពូត​ចុង​ខ្ទិះ​ដាក់​រំងាស់​ឲ្យ​ផុយ​សាច់ បង់​សណ្ដែកដី ជ្រុំ​អំបិល​ទុំ​ដាក់​បន្តិច ភ្លក់​មើល​
​ឲ្យ​ល្មម​តាម​ចូលចិត្ត ។​

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com