ត្រី​អណ្តែង ឆារ​ម្រេច​ខ្ចី​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_5517.html
+ គ្រឿងផ្សំ​:
- ត្រី​អណ្តែង ហាន់​ជាក​កង់ៗ ​ ​៣​ក្បាល​

- ខ្ជាយ ហាន់​ជា​សរសៃ​ឆ្មា​រៗ ​ ​២០០​ក្រាម​
- ម្រេច​ខ្ចី ​ ​ ​ ​២០០​ក្រាម​
- ស្លឹក​ក្រូចសើច ហាន់​ជា​បួន​ចម្រៀក​ ​ ​៥​សន្លឹក​
- ស្លឹក​ម្រះព្រៅ​ ​ ​ ​១​ក្តាប់​
- ស្លឹក​ជីរអង្កាម​ ​ ​ ​១​ក្តាប​
- ម្ទេស​ដែល​នាង​បៃតង​-​ក្រហម ហាន់​បញ្ឆិត​វែងៗ ១០​ផ្លែ​
- ខ្ទិះ​ដូង (​ក្បាលខ្ទិះ​) ​ ​ ​៣​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
- ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ​ ​ ​ ​២​ស្លាបព្រា​បាយ​
- ទឹកត្រី ​ ​ ​ ​២​ស្លាបព្រា​បាយ​
- ស្កសរ​ ​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​បាយ​
- ម្ទេស​ប្លោក​ក្រៀម​ ​ ​ ​១០​ផ្លែ​
- ខ្ទឹម​ស បកសំបក​រួច​ ​ ​ ​១៥​កំពឹស​
- ខ្ទឹម​ក្រហម​ ​ ​ ​៦​មើ​ម​
- កា​ពិ ​ ​ ​ ​២​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
- ដើម​ស្លឹកគ្រៃ​ហា​ន់​ ​ ​ ​៥​ដើម​
- រំដេង ​ ​ ​ ​៤​ចំណិត ។​
+ វិធី​ធ្វើ​:
១-​ត្រី​អណ្តែង​ចៀន​ឲ្យ​ឆ្អឹន​ល្អ ហើយ​ស្រួយ រួច​ដួស​ឡើង ទុក​មួយ​ឡែក​ឲ្យ​ស្រស់​ខ្លាញ់ ។​
២- ​បុក​ម្ទេស​ប្លោក​ក្រៀម លាយ​ជាមួយ​ខ្ទឹម​ស ខ្ទឹម​ក្រហម កា​ពិ ស្លឹកគ្រៃ និង​រំដេង រហូត​ទាល់តែ​ម៉ដ្ឋ រួច​ហើយ​ឆាយ​លាយ​ជាមួយ​ខ្ទិះ​ដូង ថែម​ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ ទឹកត្រី និងស្ករស ។ ៣-៤នាទីក្រោយ ថែមស្លឹកក្រូចសើច និងត្រីអណ្តែងចៀន ចូលឆាឲ្យ​សព្វ សឹម​ថែម​ខ្ជាយ ម្រេច​ខ្ចី ស្លឹក​ម្រះព្រៅ ស្លឹក​ជី​រង​ង្កា​ម និង​ម្ទេសដៃនាង ។​
៣-​ពេល​ឆ្អិន​រួចរាល់​ហើយ ដួស​ដាក់​ចាន ស្រោច​ពីលើ​ដោយ​ក្បាលខ្ទិះ ។ ស្លឹក​ជីរអង្កាម ស្លឹក​ក្រូចសើច បំពង​ស្រួយ និង​ម្ទេសដៃនាង ជា​ការ​ស្រេច ៕

+ គ្រឿងផ្សំ​:
- ត្រី​អណ្តែង ហាន់​ជាក​កង់ៗ ​ ​៣​ក្បាល​

- ខ្ជាយ ហាន់​ជា​សរសៃ​ឆ្មា​រៗ ​ ​២០០​ក្រាម​
- ម្រេច​ខ្ចី ​ ​ ​ ​២០០​ក្រាម​
- ស្លឹក​ក្រូចសើច ហាន់​ជា​បួន​ចម្រៀក​ ​ ​៥​សន្លឹក​
- ស្លឹក​ម្រះព្រៅ​ ​ ​ ​១​ក្តាប់​
- ស្លឹក​ជីរអង្កាម​ ​ ​ ​១​ក្តាប​
- ម្ទេស​ដែល​នាង​បៃតង​-​ក្រហម ហាន់​បញ្ឆិត​វែងៗ ១០​ផ្លែ​
- ខ្ទិះ​ដូង (​ក្បាលខ្ទិះ​) ​ ​ ​៣​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
- ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ​ ​ ​ ​២​ស្លាបព្រា​បាយ​
- ទឹកត្រី ​ ​ ​ ​២​ស្លាបព្រា​បាយ​
- ស្កសរ​ ​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​បាយ​
- ម្ទេស​ប្លោក​ក្រៀម​ ​ ​ ​១០​ផ្លែ​
- ខ្ទឹម​ស បកសំបក​រួច​ ​ ​ ​១៥​កំពឹស​
- ខ្ទឹម​ក្រហម​ ​ ​ ​៦​មើ​ម​
- កា​ពិ ​ ​ ​ ​២​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
- ដើម​ស្លឹកគ្រៃ​ហា​ន់​ ​ ​ ​៥​ដើម​
- រំដេង ​ ​ ​ ​៤​ចំណិត ។​
+ វិធី​ធ្វើ​:
១-​ត្រី​អណ្តែង​ចៀន​ឲ្យ​ឆ្អឹន​ល្អ ហើយ​ស្រួយ រួច​ដួស​ឡើង ទុក​មួយ​ឡែក​ឲ្យ​ស្រស់​ខ្លាញ់ ។​
២- ​បុក​ម្ទេស​ប្លោក​ក្រៀម លាយ​ជាមួយ​ខ្ទឹម​ស ខ្ទឹម​ក្រហម កា​ពិ ស្លឹកគ្រៃ និង​រំដេង រហូត​ទាល់តែ​ម៉ដ្ឋ រួច​ហើយ​ឆាយ​លាយ​ជាមួយ​ខ្ទិះ​ដូង ថែម​ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ ទឹកត្រី និងស្ករស ។ ៣-៤នាទីក្រោយ ថែមស្លឹកក្រូចសើច និងត្រីអណ្តែងចៀន ចូលឆាឲ្យ​សព្វ សឹម​ថែម​ខ្ជាយ ម្រេច​ខ្ចី ស្លឹក​ម្រះព្រៅ ស្លឹក​ជី​រង​ង្កា​ម និង​ម្ទេសដៃនាង ។​
៣-​ពេល​ឆ្អិន​រួចរាល់​ហើយ ដួស​ដាក់​ចាន ស្រោច​ពីលើ​ដោយ​ក្បាលខ្ទិះ ។ ស្លឹក​ជីរអង្កាម ស្លឹក​ក្រូចសើច បំពង​ស្រួយ និង​ម្ទេសដៃនាង ជា​ការ​ស្រេច ៕

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com