ភា្ល​ត្រី​ប្លាធូ​ជាមួយ​គ្រឿងទេស​ចម្រុះ​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_7813.html
+ គ្រឿងផ្សំ​
- ​ឆ្អើរ​ត្រី​ប្លាធូ​ធំ​ល្មម​ចំនួន ៥ ឲ្យ​ឆ្អិន រួច​ប្រឡេះ​យក​ឆ្អឹង​ចេញ ហាន់​គល់​ស្លឹកគ្រៃ​ឲ្យ​ស្តើង​១ ភាគ ៤
វែក​សម្ល, ហាន់​ត្រយូងចេក​ស្តើងៗ ១ ភាគ ៤ វែក​សម្ល, ហាន់​ស្ពៃក្តោប ​ស្តើងៗ ១ ភាគ ៤ វែក​សម្ល, ហាន់​មើម​ខ្ទឹមក្រហមស្តើងៗ ១ ភាគ ៤ វែក​សម្ល, បេះ​ជីរអង្កាម​យក​ស្លឹក ១៥ សន្លឹក, ចម្រៀក​ដើម​ខ្ទឹម ២ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ, ចិត​មើម​ខ្ទឹមស​ជា​ចំណិត ១២ កំពឹស ម្ទេស​ម៉ដ្ឋ​ចំនួន ១០ គ្រាប់។​
+ គ្រឿងផ្សំ​ធ្វើ​ទឹក​ញាំ​
ស្ករ​ពាង ១ ស្លាបព្រា​បាយ, ស្ករស ១ ស្លាបព្រា​បាយ, ទឹកត្រី ១ ភាគ ៤ វែក​សម្ល, ទឹក​ក្រូចឆ្មារ​ស្រស់ ១ ភាគ ២ វែក​សម្ល, ហាន់​ខ្ទឹមស​ស្តើងៗ ១ ស្លាបព្រា​បាយ, ហាន់​ម្ទេស​អាចម៍សត្វ​ស្តើងៗ ២ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ, បុកសណ្តែកដី​លីង​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ​តិចៗ ២ ស្លាបព្រា​បាយ, ជីរ​វ៉ាន់ស៊ុយ ១ ដើម។​
+ វី​ធី​ធ្វើ​
- ត្រៀម​ទឹក​ញាំ​ដោយ​រម្ងាស់​ទឹកត្រី ស្ករស និង​ស្ករពាង​កូរ​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​សព្វ រួច​បិទ​ភ្លើង​ចាក់​ទុក​មួយ​ឡែក​ឲ្យ​ត្រជាក់។​
- បុក​ច្របល់​ជីរ​វ៉ាន់ស៊ុយ ម្ទេស និង​ខ្ទឹមស​ឲ្យ​ល្អិ​ត រួច​បង់​ចូល​ទៅក្នុង​ទឹក​ញាំ ហើយ​បន្លែ​ម​ក្រូចឆ្មារ និង​សណ្តែកដី​រួច​កូរ​ឲ្យ​សព្វ។​
- ដាក់​ស្ពៃក្តោប ត្រយូងចេក ស្លឹកគ្រៃ ខ្ទឹម​ក្រហម ជីរ​និង​ចំណិត​មើម​ខ្ទឹម​ចូលក្នុង​ចាន​ញាំ បន្ទាប់មក​ទើប​ចាក់​ទឹក សម្រាប់​ញាំ​ដែល​បាន​ត្រៀម​ទុក​កន្លះ​វែក​សម្ល ហើយ​ច្របល់​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​សព្វ ។​
- រៀបចំ​គ្រឿងផ្សំ​ក្នុង​ចាន រួច​រៀប​សាច់​ត្រី​ប្លាធូ​ពីលើ​គ្រឿងផ្សំ និង​តុបតែង​ដោយ​ស្លឹក​ជី​រ ដើម​ខ្ទឹម និង​ម្ទេស​ក្រហម​ចាត់ទុកជា​ការ​ស្រេច ៕

+ គ្រឿងផ្សំ​
- ​ឆ្អើរ​ត្រី​ប្លាធូ​ធំ​ល្មម​ចំនួន ៥ ឲ្យ​ឆ្អិន រួច​ប្រឡេះ​យក​ឆ្អឹង​ចេញ ហាន់​គល់​ស្លឹកគ្រៃ​ឲ្យ​ស្តើង​១ ភាគ ៤
វែក​សម្ល, ហាន់​ត្រយូងចេក​ស្តើងៗ ១ ភាគ ៤ វែក​សម្ល, ហាន់​ស្ពៃក្តោប ​ស្តើងៗ ១ ភាគ ៤ វែក​សម្ល, ហាន់​មើម​ខ្ទឹមក្រហមស្តើងៗ ១ ភាគ ៤ វែក​សម្ល, បេះ​ជីរអង្កាម​យក​ស្លឹក ១៥ សន្លឹក, ចម្រៀក​ដើម​ខ្ទឹម ២ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ, ចិត​មើម​ខ្ទឹមស​ជា​ចំណិត ១២ កំពឹស ម្ទេស​ម៉ដ្ឋ​ចំនួន ១០ គ្រាប់។​
+ គ្រឿងផ្សំ​ធ្វើ​ទឹក​ញាំ​
ស្ករ​ពាង ១ ស្លាបព្រា​បាយ, ស្ករស ១ ស្លាបព្រា​បាយ, ទឹកត្រី ១ ភាគ ៤ វែក​សម្ល, ទឹក​ក្រូចឆ្មារ​ស្រស់ ១ ភាគ ២ វែក​សម្ល, ហាន់​ខ្ទឹមស​ស្តើងៗ ១ ស្លាបព្រា​បាយ, ហាន់​ម្ទេស​អាចម៍សត្វ​ស្តើងៗ ២ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ, បុកសណ្តែកដី​លីង​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ​តិចៗ ២ ស្លាបព្រា​បាយ, ជីរ​វ៉ាន់ស៊ុយ ១ ដើម។​
+ វី​ធី​ធ្វើ​
- ត្រៀម​ទឹក​ញាំ​ដោយ​រម្ងាស់​ទឹកត្រី ស្ករស និង​ស្ករពាង​កូរ​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​សព្វ រួច​បិទ​ភ្លើង​ចាក់​ទុក​មួយ​ឡែក​ឲ្យ​ត្រជាក់។​
- បុក​ច្របល់​ជីរ​វ៉ាន់ស៊ុយ ម្ទេស និង​ខ្ទឹមស​ឲ្យ​ល្អិ​ត រួច​បង់​ចូល​ទៅក្នុង​ទឹក​ញាំ ហើយ​បន្លែ​ម​ក្រូចឆ្មារ និង​សណ្តែកដី​រួច​កូរ​ឲ្យ​សព្វ។​
- ដាក់​ស្ពៃក្តោប ត្រយូងចេក ស្លឹកគ្រៃ ខ្ទឹម​ក្រហម ជីរ​និង​ចំណិត​មើម​ខ្ទឹម​ចូលក្នុង​ចាន​ញាំ បន្ទាប់មក​ទើប​ចាក់​ទឹក សម្រាប់​ញាំ​ដែល​បាន​ត្រៀម​ទុក​កន្លះ​វែក​សម្ល ហើយ​ច្របល់​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​សព្វ ។​
- រៀបចំ​គ្រឿងផ្សំ​ក្នុង​ចាន រួច​រៀប​សាច់​ត្រី​ប្លាធូ​ពីលើ​គ្រឿងផ្សំ និង​តុបតែង​ដោយ​ស្លឹក​ជី​រ ដើម​ខ្ទឹម និង​ម្ទេស​ក្រហម​ចាត់ទុកជា​ការ​ស្រេច ៕

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com