https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_7503.htmlគ្រឿងផ្សំ
ត្រឡាច សាច់ជ្រូក (សាច់សុទ្ធ)
ហៃប៊ី យីហ៊ឺ តាំងឆាយ ខ្ទឹមស អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ម្សៅមី ស៊ុតទា ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ម្រេចបុក ។
វិធីធ្វើ
១. ត្រឡាច(រើសយកផ្លែខ្ចីឲ្យតូចល្មម) ចិតសំបកឲ្យស្អាត កាត់ជាពីរឆ្កៀលយកបណ្តូលចេញ ឆ្លាក់ជាក្បាច់តាមមាត់និងជុំវិញ ។
២. សាច់ជ្រូក (សាច់សុទ្ធ) ចិញ្ច្រាំលាយនឹងហៃប៊ី តាំងឆាយ ខ្ទឹមស ឲ្យល្អិត យីហ៊ឺឆូតជាក្រឡាកាត់ជាបន្ទះតូចៗ ត្រាំទឹកក្តៅ ។
៣. យកសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ស៊ុតទា យីហ៊ឺ ច្របល់ចូលគ្នា ចាក់ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅមី ម្សៅស៊ុប ម្រេចបុកឲ្យសព្វ រួចច្រកក្នុងត្រឡាចឲ្យពេញ ដាក់ចំហុយឲ្យឆ្អិនផុយត្រឡាច ទើបយកដាក់ចានរោយស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ។
ត្រឡាច សាច់ជ្រូក (សាច់សុទ្ធ)
ហៃប៊ី យីហ៊ឺ តាំងឆាយ ខ្ទឹមស អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ម្សៅមី ស៊ុតទា ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ម្រេចបុក ។
វិធីធ្វើ
១. ត្រឡាច(រើសយកផ្លែខ្ចីឲ្យតូចល្មម) ចិតសំបកឲ្យស្អាត កាត់ជាពីរឆ្កៀលយកបណ្តូលចេញ ឆ្លាក់ជាក្បាច់តាមមាត់និងជុំវិញ ។
២. សាច់ជ្រូក (សាច់សុទ្ធ) ចិញ្ច្រាំលាយនឹងហៃប៊ី តាំងឆាយ ខ្ទឹមស ឲ្យល្អិត យីហ៊ឺឆូតជាក្រឡាកាត់ជាបន្ទះតូចៗ ត្រាំទឹកក្តៅ ។
៣. យកសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ស៊ុតទា យីហ៊ឺ ច្របល់ចូលគ្នា ចាក់ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅមី ម្សៅស៊ុប ម្រេចបុកឲ្យសព្វ រួចច្រកក្នុងត្រឡាចឲ្យពេញ ដាក់ចំហុយឲ្យឆ្អិនផុយត្រឡាច ទើបយកដាក់ចានរោយស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ។
គ្រឿងផ្សំ
ត្រឡាច សាច់ជ្រូក (សាច់សុទ្ធ)
ហៃប៊ី យីហ៊ឺ តាំងឆាយ ខ្ទឹមស អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ម្សៅមី ស៊ុតទា ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ម្រេចបុក ។
វិធីធ្វើ
១. ត្រឡាច(រើសយកផ្លែខ្ចីឲ្យតូចល្មម) ចិតសំបកឲ្យស្អាត កាត់ជាពីរឆ្កៀលយកបណ្តូលចេញ ឆ្លាក់ជាក្បាច់តាមមាត់និងជុំវិញ ។
២. សាច់ជ្រូក (សាច់សុទ្ធ) ចិញ្ច្រាំលាយនឹងហៃប៊ី តាំងឆាយ ខ្ទឹមស ឲ្យល្អិត យីហ៊ឺឆូតជាក្រឡាកាត់ជាបន្ទះតូចៗ ត្រាំទឹកក្តៅ ។
៣. យកសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ស៊ុតទា យីហ៊ឺ ច្របល់ចូលគ្នា ចាក់ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅមី ម្សៅស៊ុប ម្រេចបុកឲ្យសព្វ រួចច្រកក្នុងត្រឡាចឲ្យពេញ ដាក់ចំហុយឲ្យឆ្អិនផុយត្រឡាច ទើបយកដាក់ចានរោយស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ។ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment