ឆាកា​ពិ​

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_8228.html
គ្រឿងផ្សំ​
សាច់ជ្រូក​បី​ជាន់ ថ្លើម​ជ្រូក ម្ទេសផ្លោក​ស្រស់ សណ្តែក​គួ
ខ្លាញ់​រាវ ខ្ទឹមបារាំង អំបិល ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ កាពិ ទឹក​ខ្មោះ ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប ម្សៅ​មី ។​

វិធី​ធ្វើ​
១. សាច់ជ្រូក​បី​ជាន់​លើ​យ​យក​ស្បែក​ចេញ ហាន់​បន្ទះ​ស្តើងៗ ថ្លើម​ជ្រូក​ហាន់​បន្ទះ​តូចៗ​ល្មម​។​
២. ម្ទេសផ្លោក​ស្រស់​ពុះ​ជា​ពីរ​ហាន់​បញ្ឆិតៗ សណ្តែក​គួរ​កាត់​ខ្លីៗ ប្រវែង​ពីរ​ថ្នាំងដៃ ខ្ទឹមបារាំង​​ពុះ​បក​ស្រទាប់​តូច ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ល្អិត ។​
៣. យក​កូនចាន​ដាក់​កាពិ​ចាក់ទឹក​បន្តិច​ច្របាច់​ឲ្យ​បែក​ទុក​ឲ្យ​រង ។​
៤. ដាំ​ខ្ទះ​ចាក់​ខ្លាញ់​ទុក​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ខ្ទឹម​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ ដាក់​សាច់ជ្រូក ម្ទេស សណ្តែក​គួរ ខ្ទឹមបារាំង ឆា​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ ចាក់ទឹក​ត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ទឹក​កាពិ (​សំរិត​កុំ​ឲ្យ​ដោយ​កាក​) ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប កូរ ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ ទើប​ចាក់​ទឹកខ្មេះ​លាយ​ជា​ម្​ួ​យ​ម្សៅ​មី​បន្តិច ភ្លក់​មើល​ឲ្យ​ល្មម​ដួស​ដាក់​ចាន ។​

គ្រឿងផ្សំ​
សាច់ជ្រូក​បី​ជាន់ ថ្លើម​ជ្រូក ម្ទេសផ្លោក​ស្រស់ សណ្តែក​គួ
ខ្លាញ់​រាវ ខ្ទឹមបារាំង អំបិល ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ កាពិ ទឹក​ខ្មោះ ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប ម្សៅ​មី ។​

វិធី​ធ្វើ​
១. សាច់ជ្រូក​បី​ជាន់​លើ​យ​យក​ស្បែក​ចេញ ហាន់​បន្ទះ​ស្តើងៗ ថ្លើម​ជ្រូក​ហាន់​បន្ទះ​តូចៗ​ល្មម​។​
២. ម្ទេសផ្លោក​ស្រស់​ពុះ​ជា​ពីរ​ហាន់​បញ្ឆិតៗ សណ្តែក​គួរ​កាត់​ខ្លីៗ ប្រវែង​ពីរ​ថ្នាំងដៃ ខ្ទឹមបារាំង​​ពុះ​បក​ស្រទាប់​តូច ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ល្អិត ។​
៣. យក​កូនចាន​ដាក់​កាពិ​ចាក់ទឹក​បន្តិច​ច្របាច់​ឲ្យ​បែក​ទុក​ឲ្យ​រង ។​
៤. ដាំ​ខ្ទះ​ចាក់​ខ្លាញ់​ទុក​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ខ្ទឹម​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ ដាក់​សាច់ជ្រូក ម្ទេស សណ្តែក​គួរ ខ្ទឹមបារាំង ឆា​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ ចាក់ទឹក​ត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ទឹក​កាពិ (​សំរិត​កុំ​ឲ្យ​ដោយ​កាក​) ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប កូរ ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ ទើប​ចាក់​ទឹកខ្មេះ​លាយ​ជា​ម្​ួ​យ​ម្សៅ​មី​បន្តិច ភ្លក់​មើល​ឲ្យ​ល្មម​ដួស​ដាក់​ចាន ។​

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com