ផឹកស្រា​បៀរ​ច្រើន​ប្រឈម​មហារីកក្រពះ​

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_9343.html
ក្នុង​ការប្រជុំ​ប្រចាំឆ្នាំ របស់​សមាគម​មហារីក​អាមេរិក (American Association for Cancer)
អ្នកជំនាញ​មកពី Catalan Institute of Oncology បង្ហើប​ថា អ្នក​ដែល​ពិសា​ស្រា ​បៀ​រ ២-៣​ កែវ ក្នុង ១ ថ្ងៃ ជាប់ៗ​គ្នា​ច្រើន​ឆ្នាំ នឹង​មាន​ឱកាស​កើត​មហារីកក្រពះ ច្រើន​ជាង​មនុស្ស​ទូទៅ ៧៥ % ដែល​មូលហេតុអាច​ដោយ​សារធាតុ​ដែល​សេសសល់​ពី​ដំណើរការ​រំលាយ​ស្រា​បៀ​រ ។​
ប៉ុន្តែ​ដំណឹង​ល្អ គឺថា​អ្នកស្រាវជ្រាវ​មិន​បាន​រកឃើញថា ស្រា​ក្រហម ឬ​ស្រា​-​ស អាច​បង្កើន​ការ​ប្រឈម​នឹង​ការកើត​មហារីក​ប្រភេទ​នេះឡើយ ។ ប៉ុន្តែ​ដំណឹងអាក្រក់ គឺ​ប្រសិនបើ​អ្នក​មាន​ហ្សែ​ន RS 1230025 (​ដែល​ជួបប្រទះ​ចំពោះ​មនុស្ស​ទូទៅ ២០%) ឱកាស​កើត​មហារីក នឹង​កើនឡើង​ដល់ ២០% ឯណោះ ហើយបើ​អ្នក​មិន​ដឹង​ថា មាន​ហ្សែ​ន​ប្រភេទ​នេះ ក្នុង​ខ្លួន ឬ​អត់​គួរ​កាត់បន្ថយ​ការ​ពិសា​បៀរ ឬ​បញ្ឈប់​តែ​ម្តង​ក៏​បាន ៕

ក្នុង​ការប្រជុំ​ប្រចាំឆ្នាំ របស់​សមាគម​មហារីក​អាមេរិក (American Association for Cancer)
អ្នកជំនាញ​មកពី Catalan Institute of Oncology បង្ហើប​ថា អ្នក​ដែល​ពិសា​ស្រា ​បៀ​រ ២-៣​ កែវ ក្នុង ១ ថ្ងៃ ជាប់ៗ​គ្នា​ច្រើន​ឆ្នាំ នឹង​មាន​ឱកាស​កើត​មហារីកក្រពះ ច្រើន​ជាង​មនុស្ស​ទូទៅ ៧៥ % ដែល​មូលហេតុអាច​ដោយ​សារធាតុ​ដែល​សេសសល់​ពី​ដំណើរការ​រំលាយ​ស្រា​បៀ​រ ។​
ប៉ុន្តែ​ដំណឹង​ល្អ គឺថា​អ្នកស្រាវជ្រាវ​មិន​បាន​រកឃើញថា ស្រា​ក្រហម ឬ​ស្រា​-​ស អាច​បង្កើន​ការ​ប្រឈម​នឹង​ការកើត​មហារីក​ប្រភេទ​នេះឡើយ ។ ប៉ុន្តែ​ដំណឹងអាក្រក់ គឺ​ប្រសិនបើ​អ្នក​មាន​ហ្សែ​ន RS 1230025 (​ដែល​ជួបប្រទះ​ចំពោះ​មនុស្ស​ទូទៅ ២០%) ឱកាស​កើត​មហារីក នឹង​កើនឡើង​ដល់ ២០% ឯណោះ ហើយបើ​អ្នក​មិន​ដឹង​ថា មាន​ហ្សែ​ន​ប្រភេទ​នេះ ក្នុង​ខ្លួន ឬ​អត់​គួរ​កាត់បន្ថយ​ការ​ពិសា​បៀរ ឬ​បញ្ឈប់​តែ​ម្តង​ក៏​បាន ៕

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com