https://jumnuoy.blogspot.com/2011/10/blog-post_05.htmlទំពាំងជាអាហារដែលមនុស្សជាច្រើននិយមចូលចិត្ត ព្រោះបានបរិភោគហើយមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសារជាប់ចិត្ត ។ ទោះបីយ៉ាងណា ទំពាំងដែលយើងទិញមកតែងមាន
រសជាតិហាង ឬជូរមិនគួរបរិភោគទេ ។ បើស្ត្រីមេផ្ទះទិញទំពាំងយកមកស្ងោររំងាស់ដើម្បីបរិភោគ ហើយចង់ឲ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសានោះ ពេលរំងាស់ទំពាំងចាំបាច់ត្រូវប្រើរូបមន្តដាក់ស្ករសចូលទៅក្នុងឆ្នាំងមួយស្លាបព្រា ព្រោះថាសារជាតិស្ករជួយឲ្យទំពាំងស្រួយ និងមានរសជាតិផ្អែម ហើយនៅពេលយកមកធ្វើអាហារមានរសជាតិឆ្ងាញ់ជាងធម្មតាជានិច្ច ៕
រសជាតិហាង ឬជូរមិនគួរបរិភោគទេ ។ បើស្ត្រីមេផ្ទះទិញទំពាំងយកមកស្ងោររំងាស់ដើម្បីបរិភោគ ហើយចង់ឲ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសានោះ ពេលរំងាស់ទំពាំងចាំបាច់ត្រូវប្រើរូបមន្តដាក់ស្ករសចូលទៅក្នុងឆ្នាំងមួយស្លាបព្រា ព្រោះថាសារជាតិស្ករជួយឲ្យទំពាំងស្រួយ និងមានរសជាតិផ្អែម ហើយនៅពេលយកមកធ្វើអាហារមានរសជាតិឆ្ងាញ់ជាងធម្មតាជានិច្ច ៕
ទំពាំងជាអាហារដែលមនុស្សជាច្រើននិយមចូលចិត្ត ព្រោះបានបរិភោគហើយមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសារជាប់ចិត្ត ។ ទោះបីយ៉ាងណា ទំពាំងដែលយើងទិញមកតែងមាន
រសជាតិហាង ឬជូរមិនគួរបរិភោគទេ ។ បើស្ត្រីមេផ្ទះទិញទំពាំងយកមកស្ងោររំងាស់ដើម្បីបរិភោគ ហើយចង់ឲ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសានោះ ពេលរំងាស់ទំពាំងចាំបាច់ត្រូវប្រើរូបមន្តដាក់ស្ករសចូលទៅក្នុងឆ្នាំងមួយស្លាបព្រា ព្រោះថាសារជាតិស្ករជួយឲ្យទំពាំងស្រួយ និងមានរសជាតិផ្អែម ហើយនៅពេលយកមកធ្វើអាហារមានរសជាតិឆ្ងាញ់ជាងធម្មតាជានិច្ច ៕ ទិចនិច វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment