ឆា​មឹក​ជាមួយ​ទំពាំង​បារាំង, វិជ្ជាមេផ្ទះ, ទិចនិច

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/10/blog-post_1095.html+ គ្រឿងផ្សំ​:
​មឹក​ស្រស់ ៦៤០ ក្រាម ទំពាំង​បារាំង​ស្រស់ ៣២០ ក្រាម ម្ទេស​ប្លោក​ទុំ ១ ផ្លែ ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ ខ្ញី ២ បន្ទះ ខ្លាញ់ ២ ស្លាបព្រា​បាយ ។​




+ គ្រឿងផ្សំ​ទឹក​ខា​ប់​
ប្រេង​ខ្យង និង​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​មួយ​មុខៗ ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ ម្សៅ​ឆា កន្លះ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ អំបិល​ម៉ដ្ឋ និង​ស្ករ​មួយ​មុខៗ កន្លះ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ និង​មឹក​ស្លាបព្រា​បាយ ។​
+ វិធី​ធ្វើ​:
១-​លាង​មឹក​ស្រស់​ឲ្យ​ស្អាត ឆូត​ជា​ក្រឡា​ចតុរង្គ រួច​ហើយ​ហាន់​ជា​បន្ទះៗ ទុក​ប្រើការ ។​
២-​ហាន់​ទំពាំង​បារាំង​ស្រស់​ជា​បន្ទះ​បញ្ឆិត ហាន់​ម្ទេស​ប្លោក​ទុំ​ជា​បន្ទះៗ ។​
៣-​ដាក់​ខ្លាញ់​ចូល​ក្នុង​ឆ្នាំ​ខ្ទះ រង់ចាំ​ខ្ទះ​ក្តៅ​ហុយផ្សែង ទើប​ចាក់​ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ និង​ខ្ញី​ចូល​បំពង​យក​ក្លិន​ឈ្ងុយ ទើប​ចាក់​ទំពាំង​បារាំង និង​ទឹក ២ ស្លាបព្រា​បាយ​ចូល​ឆា​មួយសន្ទុះ ទើប​ចាក់​សាច់​មឹក​ចូល​ឆា ។ បន្ទាប់​មក​ចាក់​គ្រឿង​ទឹក​ខាប់ និង​ម្ទេស​ប្លោក​ចូល​រម្ងាស់​ទាល់តែ​ពុះ ទើប​ដួស​ដាក់​ចាន​យក​មក​ទទួល​ទាន ៕​

+ គ្រឿងផ្សំ​:
​មឹក​ស្រស់ ៦៤០ ក្រាម ទំពាំង​បារាំង​ស្រស់ ៣២០ ក្រាម ម្ទេស​ប្លោក​ទុំ ១ ផ្លែ ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ ខ្ញី ២ បន្ទះ ខ្លាញ់ ២ ស្លាបព្រា​បាយ ។​




+ គ្រឿងផ្សំ​ទឹក​ខា​ប់​
ប្រេង​ខ្យង និង​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​មួយ​មុខៗ ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ ម្សៅ​ឆា កន្លះ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ អំបិល​ម៉ដ្ឋ និង​ស្ករ​មួយ​មុខៗ កន្លះ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ និង​មឹក​ស្លាបព្រា​បាយ ។​
+ វិធី​ធ្វើ​:
១-​លាង​មឹក​ស្រស់​ឲ្យ​ស្អាត ឆូត​ជា​ក្រឡា​ចតុរង្គ រួច​ហើយ​ហាន់​ជា​បន្ទះៗ ទុក​ប្រើការ ។​
២-​ហាន់​ទំពាំង​បារាំង​ស្រស់​ជា​បន្ទះ​បញ្ឆិត ហាន់​ម្ទេស​ប្លោក​ទុំ​ជា​បន្ទះៗ ។​
៣-​ដាក់​ខ្លាញ់​ចូល​ក្នុង​ឆ្នាំ​ខ្ទះ រង់ចាំ​ខ្ទះ​ក្តៅ​ហុយផ្សែង ទើប​ចាក់​ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ និង​ខ្ញី​ចូល​បំពង​យក​ក្លិន​ឈ្ងុយ ទើប​ចាក់​ទំពាំង​បារាំង និង​ទឹក ២ ស្លាបព្រា​បាយ​ចូល​ឆា​មួយសន្ទុះ ទើប​ចាក់​សាច់​មឹក​ចូល​ឆា ។ បន្ទាប់​មក​ចាក់​គ្រឿង​ទឹក​ខាប់ និង​ម្ទេស​ប្លោក​ចូល​រម្ងាស់​ទាល់តែ​ពុះ ទើប​ដួស​ដាក់​ចាន​យក​មក​ទទួល​ទាន ៕​

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com