https://jumnuoy.blogspot.com/2011/10/blog-post_6751.html
- ប៉ួចកាក់ ៣ ផ្កា
- អុបឆឺយ ប្រវែងមួយចំអាម ១ ណាត់
- ម្សៅស៊ុបខ្នរ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ស៊ីអ៊ីវខាប់ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស ២ ស្លាបព្រាបាយ
- កូកា-កូឡា ២ ពែង
- ស្ពៃជ្រក់ ៦ ធាង
- ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ២ ទង ។
+ វិធីធ្វើ:
១-សាច់ជ្រូក លាងឲ្យស្អាត រួចហើយយកមកប្រឡាក់ជាមួយម្សៅស៊ុបខ្នរ ហើយត្រឡប់ខាងស្បែកដាក់ចុះក្រោម ជាប់នឹងបាតឆ្នាំង ។ បន្ទាប់មក រោយខ្ទឹមស ម្រេច ប៉ួចកាក់ និងអុបឆឺយ រួចយកទៅចំហុយប្រមាណ ១ ម៉ោង សឹមថែមទឹកស៊ីអ៊ីវ ស៊ីអ៊ីវខាប់ ស្ករស និងកូកា កូឡាតាមក្រោយ ។
២-ក្រោយពីចំណុយមួយស្របក់ សឹមថែមស្ពៃជ្រក់ រួចបន្តរម្ងាស់ប្រមាណ ១៥ នាទីទៀត ឲ្យឆ្អិនល្អ ទើបដួសដាក់ចាន ហើយរោយជីរវ៉ាន់ស៊ុយពីលើ មុននឹងទទួលទាន ៕
+ គ្រឿងផ្សំ:
- សាច់ជ្រូក (សាច់ភ្លៅជាប់ស្បែក) ៥០០ ក្រាម
- ម្រេច ដំបែកគ្រើមៗ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ទឹម ដំបែកទាំងសំបក ១ ស្លាបព្រាបាយ
- សាច់ជ្រូក (សាច់ភ្លៅជាប់ស្បែក) ៥០០ ក្រាម
- ម្រេច ដំបែកគ្រើមៗ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ទឹម ដំបែកទាំងសំបក ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប៉ួចកាក់ ៣ ផ្កា
- អុបឆឺយ ប្រវែងមួយចំអាម ១ ណាត់
- ម្សៅស៊ុបខ្នរ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ស៊ីអ៊ីវខាប់ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស ២ ស្លាបព្រាបាយ
- កូកា-កូឡា ២ ពែង
- ស្ពៃជ្រក់ ៦ ធាង
- ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ២ ទង ។
+ វិធីធ្វើ:
១-សាច់ជ្រូក លាងឲ្យស្អាត រួចហើយយកមកប្រឡាក់ជាមួយម្សៅស៊ុបខ្នរ ហើយត្រឡប់ខាងស្បែកដាក់ចុះក្រោម ជាប់នឹងបាតឆ្នាំង ។ បន្ទាប់មក រោយខ្ទឹមស ម្រេច ប៉ួចកាក់ និងអុបឆឺយ រួចយកទៅចំហុយប្រមាណ ១ ម៉ោង សឹមថែមទឹកស៊ីអ៊ីវ ស៊ីអ៊ីវខាប់ ស្ករស និងកូកា កូឡាតាមក្រោយ ។
២-ក្រោយពីចំណុយមួយស្របក់ សឹមថែមស្ពៃជ្រក់ រួចបន្តរម្ងាស់ប្រមាណ ១៥ នាទីទៀត ឲ្យឆ្អិនល្អ ទើបដួសដាក់ចាន ហើយរោយជីរវ៉ាន់ស៊ុយពីលើ មុននឹងទទួលទាន ៕
+ គ្រឿងផ្សំ:
- សាច់ជ្រូក (សាច់ភ្លៅជាប់ស្បែក) ៥០០ ក្រាម
- ម្រេច ដំបែកគ្រើមៗ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ទឹម ដំបែកទាំងសំបក ១ ស្លាបព្រាបាយ
- សាច់ជ្រូក (សាច់ភ្លៅជាប់ស្បែក) ៥០០ ក្រាម
- ម្រេច ដំបែកគ្រើមៗ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ទឹម ដំបែកទាំងសំបក ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប៉ួចកាក់ ៣ ផ្កា
- អុបឆឺយ ប្រវែងមួយចំអាម ១ ណាត់
- ម្សៅស៊ុបខ្នរ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ស៊ីអ៊ីវខាប់ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស ២ ស្លាបព្រាបាយ
- កូកា-កូឡា ២ ពែង
- ស្ពៃជ្រក់ ៦ ធាង
- ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ២ ទង ។
+ វិធីធ្វើ:
១-សាច់ជ្រូក លាងឲ្យស្អាត រួចហើយយកមកប្រឡាក់ជាមួយម្សៅស៊ុបខ្នរ ហើយត្រឡប់ខាងស្បែកដាក់ចុះក្រោម ជាប់នឹងបាតឆ្នាំង ។ បន្ទាប់មក រោយខ្ទឹមស ម្រេច ប៉ួចកាក់ និងអុបឆឺយ រួចយកទៅចំហុយប្រមាណ ១ ម៉ោង សឹមថែមទឹកស៊ីអ៊ីវ ស៊ីអ៊ីវខាប់ ស្ករស និងកូកា កូឡាតាមក្រោយ ។
២-ក្រោយពីចំណុយមួយស្របក់ សឹមថែមស្ពៃជ្រក់ រួចបន្តរម្ងាស់ប្រមាណ ១៥ នាទីទៀត ឲ្យឆ្អិនល្អ ទើបដួសដាក់ចាន ហើយរោយជីរវ៉ាន់ស៊ុយពីលើ មុននឹងទទួលទាន ៕ ទិចនិច វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment