https://jumnuoy.blogspot.com/2011/10/blog-post_1943.html+ គ្រឿងផ្សំ:
- គ្រំចំពុះទា (ធំៗ) ៧ គ្រំ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំម៉ដ្ឋ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសចិញ្ច្រាំ ២ ផ្លែ
- ដើមស្លឹកគ្រៃហាន់ហើយបុកម៉ដ្ឋ ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្លឹកក្រូចសើចបុកម៉ដ្ឋ ៣ សន្លឹក
- ប៊័រប្រៃ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
- ហ្វ្រូម៉ា ៣ ស្លាបព្រាបាយ ។
+ វិធីធ្វើ:
១.លាយខ្ទឹមស ម្ទេស ស្លឹកគ្រៃ និងស្លឹកក្រូចសើច បញ្ចូលគ្នា ហើយថែមប៊័រចូលទៀត រួចច្របល់បញ្ចូលគ្នាឲ្យសព្វ ។
២.យកគ្រំដែលបើកសំបករួច រៀបដាក់ចាន ។ បន្ទាប់មក ដួសគ្រឿងផ្សំស្រោចពីលើ រួចហើយរោយហ្វ្រូម៉ាពីលើមួយជាន់ទៀត មុននឹងយកទៅចំហុយឲ្យឆ្អិន ជាការស្រេច ៕
- គ្រំចំពុះទា (ធំៗ) ៧ គ្រំ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំម៉ដ្ឋ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសចិញ្ច្រាំ ២ ផ្លែ
- ដើមស្លឹកគ្រៃហាន់ហើយបុកម៉ដ្ឋ ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្លឹកក្រូចសើចបុកម៉ដ្ឋ ៣ សន្លឹក
- ប៊័រប្រៃ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
- ហ្វ្រូម៉ា ៣ ស្លាបព្រាបាយ ។
+ វិធីធ្វើ:
១.លាយខ្ទឹមស ម្ទេស ស្លឹកគ្រៃ និងស្លឹកក្រូចសើច បញ្ចូលគ្នា ហើយថែមប៊័រចូលទៀត រួចច្របល់បញ្ចូលគ្នាឲ្យសព្វ ។
២.យកគ្រំដែលបើកសំបករួច រៀបដាក់ចាន ។ បន្ទាប់មក ដួសគ្រឿងផ្សំស្រោចពីលើ រួចហើយរោយហ្វ្រូម៉ាពីលើមួយជាន់ទៀត មុននឹងយកទៅចំហុយឲ្យឆ្អិន ជាការស្រេច ៕
+ គ្រឿងផ្សំ:
- គ្រំចំពុះទា (ធំៗ) ៧ គ្រំ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំម៉ដ្ឋ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសចិញ្ច្រាំ ២ ផ្លែ
- ដើមស្លឹកគ្រៃហាន់ហើយបុកម៉ដ្ឋ ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្លឹកក្រូចសើចបុកម៉ដ្ឋ ៣ សន្លឹក
- ប៊័រប្រៃ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
- ហ្វ្រូម៉ា ៣ ស្លាបព្រាបាយ ។
+ វិធីធ្វើ:
១.លាយខ្ទឹមស ម្ទេស ស្លឹកគ្រៃ និងស្លឹកក្រូចសើច បញ្ចូលគ្នា ហើយថែមប៊័រចូលទៀត រួចច្របល់បញ្ចូលគ្នាឲ្យសព្វ ។
២.យកគ្រំដែលបើកសំបករួច រៀបដាក់ចាន ។ បន្ទាប់មក ដួសគ្រឿងផ្សំស្រោចពីលើ រួចហើយរោយហ្វ្រូម៉ាពីលើមួយជាន់ទៀត មុននឹងយកទៅចំហុយឲ្យឆ្អិន ជាការស្រេច ៕ ទិចនិច វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment