https://jumnuoy.blogspot.com/2011/10/blog-post_8715.htmlតិចនិកស្លសម្លតុំយ៉ាំបង្កង ឬស្ងោរជ្រក់បង្កង ឲ្យឆ្ងាញ់ជាដំបូង អ្នកគួរត្រៀមបង្កងស្រស់ៗ និងបកសំបក ដោយទុកសំបកកន្ទុយបន្តិច ព្រោះដើម្បីមិនឲ្យសាច់របូតចេញ
នៅពេលដែលត្រូវទឹកក្តៅ បន្ទាប់មកត្រូវវះខ្នងបង្កង យកសរសៃខ្មៅចេញ ។ ចំពោះទឹកសម្ល អ្នកគួរប្រើដុំស៊ុបមាន់ ដើម្បីផ្សំគ្រឿង ដោយដំបូង អ្នកត្រូវដាំទឹកឲ្យពុះ ទើបដាក់គ្រឿងតុំយ៉ាំចូលទៅ ដាក់បង្កង តាមក្រោយ ។ នៅពេលដែលបង្កងឆ្អិន អ្នកត្រូវប្រញាប់បិទភ្លើងភ្លាម ព្រោះប្រសិនបើអ្នករង់ចាំឲ្យទឹកពុះ បង្កងនឹងស្វតិ នឹងធ្វើឲ្យសាច់រឹងជាងមុន ជាហេតុធ្វើឲ្យសម្ល ឬស្ងោរជ្រក់បង្កងមិនសូវមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ៕
នៅពេលដែលត្រូវទឹកក្តៅ បន្ទាប់មកត្រូវវះខ្នងបង្កង យកសរសៃខ្មៅចេញ ។ ចំពោះទឹកសម្ល អ្នកគួរប្រើដុំស៊ុបមាន់ ដើម្បីផ្សំគ្រឿង ដោយដំបូង អ្នកត្រូវដាំទឹកឲ្យពុះ ទើបដាក់គ្រឿងតុំយ៉ាំចូលទៅ ដាក់បង្កង តាមក្រោយ ។ នៅពេលដែលបង្កងឆ្អិន អ្នកត្រូវប្រញាប់បិទភ្លើងភ្លាម ព្រោះប្រសិនបើអ្នករង់ចាំឲ្យទឹកពុះ បង្កងនឹងស្វតិ នឹងធ្វើឲ្យសាច់រឹងជាងមុន ជាហេតុធ្វើឲ្យសម្ល ឬស្ងោរជ្រក់បង្កងមិនសូវមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ៕
តិចនិកស្លសម្លតុំយ៉ាំបង្កង ឬស្ងោរជ្រក់បង្កង ឲ្យឆ្ងាញ់ជាដំបូង អ្នកគួរត្រៀមបង្កងស្រស់ៗ និងបកសំបក ដោយទុកសំបកកន្ទុយបន្តិច ព្រោះដើម្បីមិនឲ្យសាច់របូតចេញ
នៅពេលដែលត្រូវទឹកក្តៅ បន្ទាប់មកត្រូវវះខ្នងបង្កង យកសរសៃខ្មៅចេញ ។ ចំពោះទឹកសម្ល អ្នកគួរប្រើដុំស៊ុបមាន់ ដើម្បីផ្សំគ្រឿង ដោយដំបូង អ្នកត្រូវដាំទឹកឲ្យពុះ ទើបដាក់គ្រឿងតុំយ៉ាំចូលទៅ ដាក់បង្កង តាមក្រោយ ។ នៅពេលដែលបង្កងឆ្អិន អ្នកត្រូវប្រញាប់បិទភ្លើងភ្លាម ព្រោះប្រសិនបើអ្នករង់ចាំឲ្យទឹកពុះ បង្កងនឹងស្វតិ នឹងធ្វើឲ្យសាច់រឹងជាងមុន ជាហេតុធ្វើឲ្យសម្ល ឬស្ងោរជ្រក់បង្កងមិនសូវមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ៕ ទិចនិច វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment