ខ​គោ​គ្រឿង​​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

http://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_1747.html
គ្រឿងផ្សំ​
សាច់គោ​(​សាច់​ផុយ​) ខ្លាញ់​រាវ
ម្ទេស​ក្រហម ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្រេច ខ្ញី អំបិល ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករផែន ទឹកត្រី ម្សៅ​ស៊ុប អំពិល​ទុំ ទឹកដូង​ខ្ចី ។​

វិធី​ធ្វើ​
១. សាច់គោ កាត់​ដុំ​ធំៗ ប៉ុនកដៃ​ក្មេង បុក​ខ្ញី​ពូត​យក​ទឹក​ប្រឡាក់ ។​
២. ម្ទេស​ក្រហម ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម​បុក​ចូលគ្នា​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ ។
៣. ដាក់​ខ្ទះ​ចាក់​ខ្លាញ់​ទុក​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ម្ទេស​បុក​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ​ហើយ​ចាក់​ទឹកត្រី អំបិល ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករផែន ម្សៅ​ស៊ុប កូរ​ចូលគ្នា​រួច​ដាក់​សាច់គោ​ឆា​ត្រឡប់​ចុះឡើង ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ​ទើប​ដួស ដាក់​ឆ្នាំង ចាក់ទឹក​ដាក់​ម្រេច​បុក​បន្តិច គ្រប​ឲ្យ​ជិត ដាក់​រំងាស់​ឲ្យ​ពុះ ជ្រុំ​អំពិល​ទុំ​ដាក់​បន្តិច (​រំងាស់​ឲ្យ នៅ​ទឹក​ផុ​កៗ​) ទើប​ចាក់ទឹក​ដូងខ្ចី​ដាក់​រំងាស់​ឲ្យ​ទាល់តែ​ផុយ​សាច់​ហើយ​ដាក់ចុះ​ទទួលទាន​ បាន ។​

គ្រឿងផ្សំ​
សាច់គោ​(​សាច់​ផុយ​) ខ្លាញ់​រាវ
ម្ទេស​ក្រហម ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្រេច ខ្ញី អំបិល ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករផែន ទឹកត្រី ម្សៅ​ស៊ុប អំពិល​ទុំ ទឹកដូង​ខ្ចី ។​

វិធី​ធ្វើ​
១. សាច់គោ កាត់​ដុំ​ធំៗ ប៉ុនកដៃ​ក្មេង បុក​ខ្ញី​ពូត​យក​ទឹក​ប្រឡាក់ ។​
២. ម្ទេស​ក្រហម ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម​បុក​ចូលគ្នា​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ ។
៣. ដាក់​ខ្ទះ​ចាក់​ខ្លាញ់​ទុក​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ម្ទេស​បុក​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ​ហើយ​ចាក់​ទឹកត្រី អំបិល ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករផែន ម្សៅ​ស៊ុប កូរ​ចូលគ្នា​រួច​ដាក់​សាច់គោ​ឆា​ត្រឡប់​ចុះឡើង ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ​ទើប​ដួស ដាក់​ឆ្នាំង ចាក់ទឹក​ដាក់​ម្រេច​បុក​បន្តិច គ្រប​ឲ្យ​ជិត ដាក់​រំងាស់​ឲ្យ​ពុះ ជ្រុំ​អំពិល​ទុំ​ដាក់​បន្តិច (​រំងាស់​ឲ្យ នៅ​ទឹក​ផុ​កៗ​) ទើប​ចាក់ទឹក​ដូងខ្ចី​ដាក់​រំងាស់​ឲ្យ​ទាល់តែ​ផុយ​សាច់​ហើយ​ដាក់ចុះ​ទទួលទាន​ បាន ។​

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com