​ត្រឡាច​ច្រក​ស្នូល​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

http://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_7503.html
គ្រឿងផ្សំ​
ត្រឡាច សាច់ជ្រូក (​សាច់​សុទ្ធ​)
ហៃ​ប៊ី យី​ហ៊ឺ តាំង​ឆាយ ខ្ទឹមស អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ម្សៅ​មី ស៊ុតទា ស្លឹក​វ៉ាន់ស៊ុយ ម្រេច​បុក ។​

វិធី​ធ្វើ​
១. ត្រឡាច​(​រើសយក​ផ្លែ​ខ្ចី​ឲ្យ​តូច​ល្មម​) ចិត​សំបក​ឲ្យ​ស្អាត កាត់​ជា​ពីរ​ឆ្កៀល​យក​បណ្តូល​​ចេញ ឆ្លាក់​ជា​ក្បាច់​តាម​មាត់​និង​ជុំវិញ ។​
២. សាច់ជ្រូក (​សាច់​សុទ្ធ​) ចិញ្ច្រាំ​លាយ​នឹង​ហៃ​ប៊ី តាំង​ឆាយ ខ្ទឹមស ឲ្យ​ល្អិត យី​ហ៊ឺ​ឆូត​ជា​​ក្រឡា​កាត់​ជា​បន្ទះ​តូចៗ ត្រាំ​ទឹក​ក្តៅ ។​
៣. យក​សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ស៊ុតទា យី​ហ៊ឺ ច្របល់​ចូលគ្នា ចាក់ទឹក​ត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅ​មី​ ​ម្សៅ​ស៊ុប ម្រេច​បុក​ឲ្យ​សព្វ រួច​ច្រក​ក្នុង​ត្រឡាច​ឲ្យ​ពេញ ដាក់​ចំហុយ​ឲ្យ​ឆ្អិន​ផុយ​ត្រឡាច ទើប​យក​ដាក់​ចាន​​រោយ​ស្លឹក​វ៉ាន់ស៊ុយ ។​

គ្រឿងផ្សំ​
ត្រឡាច សាច់ជ្រូក (​សាច់​សុទ្ធ​)
ហៃ​ប៊ី យី​ហ៊ឺ តាំង​ឆាយ ខ្ទឹមស អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប ម្សៅ​មី ស៊ុតទា ស្លឹក​វ៉ាន់ស៊ុយ ម្រេច​បុក ។​

វិធី​ធ្វើ​
១. ត្រឡាច​(​រើសយក​ផ្លែ​ខ្ចី​ឲ្យ​តូច​ល្មម​) ចិត​សំបក​ឲ្យ​ស្អាត កាត់​ជា​ពីរ​ឆ្កៀល​យក​បណ្តូល​​ចេញ ឆ្លាក់​ជា​ក្បាច់​តាម​មាត់​និង​ជុំវិញ ។​
២. សាច់ជ្រូក (​សាច់​សុទ្ធ​) ចិញ្ច្រាំ​លាយ​នឹង​ហៃ​ប៊ី តាំង​ឆាយ ខ្ទឹមស ឲ្យ​ល្អិត យី​ហ៊ឺ​ឆូត​ជា​​ក្រឡា​កាត់​ជា​បន្ទះ​តូចៗ ត្រាំ​ទឹក​ក្តៅ ។​
៣. យក​សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ស៊ុតទា យី​ហ៊ឺ ច្របល់​ចូលគ្នា ចាក់ទឹក​ត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅ​មី​ ​ម្សៅ​ស៊ុប ម្រេច​បុក​ឲ្យ​សព្វ រួច​ច្រក​ក្នុង​ត្រឡាច​ឲ្យ​ពេញ ដាក់​ចំហុយ​ឲ្យ​ឆ្អិន​ផុយ​ត្រឡាច ទើប​យក​ដាក់​ចាន​​រោយ​ស្លឹក​វ៉ាន់ស៊ុយ ។​

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com