https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_2881.htmlគ្រឿងផ្សំ :
-ផ្សិតចំបើង ៥០ក្រាម
-ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរ ស-ខ្មៅ ៥០ក្រាម
-ផ្សិតស ឬ ផ្សិតអំបោះ ៥០ក្រាម
-ផ្សិតចេក ៥០ក្រាម
-ម្ទេសដៃនាង ៣-៤គ្រាប់
-ឫសជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ២គល់
-ស្ករស ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ខ្ទឹមស ៤-៥ក្លែប
-ម្រេចគ្រាប់ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ប្រេងឆា សម្រាប់ឆា ។
វិធីធ្វើ :
១-លាងសម្អាតផ្សិតផ្សេងៗ រួចទុកឲ្យស្រស់ទឹក ។ បុកឫសជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេចគ្រាប់ និងម្ទេស ឲ្យម៉ដ្ឋ រួចយកទៅឆាជាមួយប្រេង ឲ្យឈ្ងុយ ។
២-ដាក់បន្លែផ្សេងៗចូលឆាជាមួយគ្នា បន្ថែមទឹកចូលទៅបន្តិច រួចផ្សំរសជាតិតាមចំណូលចិត្ត ។
-ផ្សិតចំបើង ៥០ក្រាម
-ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរ ស-ខ្មៅ ៥០ក្រាម
-ផ្សិតស ឬ ផ្សិតអំបោះ ៥០ក្រាម
-ផ្សិតចេក ៥០ក្រាម
-ម្ទេសដៃនាង ៣-៤គ្រាប់
-ឫសជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ២គល់
-ស្ករស ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ខ្ទឹមស ៤-៥ក្លែប
-ម្រេចគ្រាប់ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ប្រេងឆា សម្រាប់ឆា ។
វិធីធ្វើ :
១-លាងសម្អាតផ្សិតផ្សេងៗ រួចទុកឲ្យស្រស់ទឹក ។ បុកឫសជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេចគ្រាប់ និងម្ទេស ឲ្យម៉ដ្ឋ រួចយកទៅឆាជាមួយប្រេង ឲ្យឈ្ងុយ ។
២-ដាក់បន្លែផ្សេងៗចូលឆាជាមួយគ្នា បន្ថែមទឹកចូលទៅបន្តិច រួចផ្សំរសជាតិតាមចំណូលចិត្ត ។
គ្រឿងផ្សំ :
-ផ្សិតចំបើង ៥០ក្រាម
-ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរ ស-ខ្មៅ ៥០ក្រាម
-ផ្សិតស ឬ ផ្សិតអំបោះ ៥០ក្រាម
-ផ្សិតចេក ៥០ក្រាម
-ម្ទេសដៃនាង ៣-៤គ្រាប់
-ឫសជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ២គល់
-ស្ករស ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ខ្ទឹមស ៤-៥ក្លែប
-ម្រេចគ្រាប់ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ប្រេងឆា សម្រាប់ឆា ។
វិធីធ្វើ :
១-លាងសម្អាតផ្សិតផ្សេងៗ រួចទុកឲ្យស្រស់ទឹក ។ បុកឫសជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេចគ្រាប់ និងម្ទេស ឲ្យម៉ដ្ឋ រួចយកទៅឆាជាមួយប្រេង ឲ្យឈ្ងុយ ។
២-ដាក់បន្លែផ្សេងៗចូលឆាជាមួយគ្នា បន្ថែមទឹកចូលទៅបន្តិច រួចផ្សំរសជាតិតាមចំណូលចិត្ត ។ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment