ឆា​ផ្សិត​ចម្រុះ​​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_2881.html
គ្រឿងផ្សំ :
-​ផ្សិតចំបើង​ ​ ​ ​៥០​ក្រាម​

-​ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរ ស​-​ខ្មៅ​ ​៥០​ក្រាម​
-​ផ្សិត​ស ឬ ផ្សិត​អំបោះ​ ​ ​៥០​ក្រាម​
-​ផ្សិតចេក​ ​ ​ ​៥០​ក្រាម​
-​ម្ទេសដៃនាង​ ​ ​៣-៤​គ្រាប់​
-​ឫស​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​ ​ ​២​គល់​
-​ស្ករស​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
-​ទឹកត្រី​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
-​ខ្ទឹមស​ ​ ​ ​៤-៥​ក្លែប​
-​ម្រេច​គ្រាប់​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
-​ប្រេងឆា​ ​ ​ ​សម្រាប់​ឆា ។​
វិធី​ធ្វើ :
១-​លាង​សម្អាត​ផ្សិត​ផ្សេងៗ រួច​ទុក​ឲ្យ​ស្រស់ទឹក ។ បុក​ឫស​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេច​គ្រាប់ និង​ម្ទេស ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ រួច​យកទៅ​ឆា​ជាមួយ​ប្រេង ឲ្យ​ឈ្ងុយ ។​
២-​ដាក់​បន្លែ​ផ្សេងៗ​ចូល​ឆា​ជាមួយគ្នា បន្ថែម​ទឹក​ចូលទៅ​បន្តិច រួច​ផ្សំ​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត ។

គ្រឿងផ្សំ :
-​ផ្សិតចំបើង​ ​ ​ ​៥០​ក្រាម​

-​ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរ ស​-​ខ្មៅ​ ​៥០​ក្រាម​
-​ផ្សិត​ស ឬ ផ្សិត​អំបោះ​ ​ ​៥០​ក្រាម​
-​ផ្សិតចេក​ ​ ​ ​៥០​ក្រាម​
-​ម្ទេសដៃនាង​ ​ ​៣-៤​គ្រាប់​
-​ឫស​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​ ​ ​២​គល់​
-​ស្ករស​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
-​ទឹកត្រី​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
-​ខ្ទឹមស​ ​ ​ ​៤-៥​ក្លែប​
-​ម្រេច​គ្រាប់​ ​ ​ ​១​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
-​ប្រេងឆា​ ​ ​ ​សម្រាប់​ឆា ។​
វិធី​ធ្វើ :
១-​លាង​សម្អាត​ផ្សិត​ផ្សេងៗ រួច​ទុក​ឲ្យ​ស្រស់ទឹក ។ បុក​ឫស​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេច​គ្រាប់ និង​ម្ទេស ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ រួច​យកទៅ​ឆា​ជាមួយ​ប្រេង ឲ្យ​ឈ្ងុយ ។​
២-​ដាក់​បន្លែ​ផ្សេងៗ​ចូល​ឆា​ជាមួយគ្នា បន្ថែម​ទឹក​ចូលទៅ​បន្តិច រួច​ផ្សំ​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត ។

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com