សម្ល​ម្ជូរយួន​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_3061.html
+ គ្រឿងផ្សំៈ​
- ត្រី​រ៉ស​ ​ ​១ ក្បាល​

- ប៉េង​បោះ​ ​ ​២ ផ្លែ​
- ក្រអៅ​ឈូក​ ​៣ ដើម​
- ត្រឡាច​ ​ ​១/២ ផ្លែ​
- ម្នា​ស់ ​ ​១/៤ ផ្លែ​
- ជីនាងវង និង​ជី​បន្លា​ ​០.៥ ខាំ​
- អំពិល​ទុំ​ ​ ​២ ខាំ​
- ម្សៅ​ស៊ុប ម៉េក​គី​ ​២ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
- ទឹកត្រី​ ​ ​១-២ ស្លាបព្រា​បាយ​
+ របៀប​ធ្វើៈ​
លាង​ត្រី​ឲ្យ​ស្អាត កាត់​ជា​កង់ៗ រួច​បំពង​ឲ្យ​ស្រួយ​ទុក​មួយ​អន្លើរ ។ ខ្ទឹមស​ចិញ្ជ្រាំ​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ​ទុក​មួយ​អន្លើរ ។ ដាំទឹក​ឲ្យ​ពុះ ដាក់​ត្រឡាច ក្រអៅ​ឈូក ម្នា​ស់ ទុក​ឲ្យ​ពុះ​ម្តងទៀត ទើប​ដាក់​ប៉េង​បោះ ហើយ​ផ្សំ​គ្រឿង​ដោយ​ប្រើ ម្សៅ​ស៊ុប ម៉េក​គី ទឹកត្រី អំពិល​ទុំ ភ្លក្ស​ឲ្យ​ត្រូវ​មាត់​បន្ទាប់​មក​ដា​ក់​ត្រី ជី និង​ខ្ទឹមស​ដែល​បំពងរួច​ជា​ការ​ស្រេច ៕

+ គ្រឿងផ្សំៈ​
- ត្រី​រ៉ស​ ​ ​១ ក្បាល​

- ប៉េង​បោះ​ ​ ​២ ផ្លែ​
- ក្រអៅ​ឈូក​ ​៣ ដើម​
- ត្រឡាច​ ​ ​១/២ ផ្លែ​
- ម្នា​ស់ ​ ​១/៤ ផ្លែ​
- ជីនាងវង និង​ជី​បន្លា​ ​០.៥ ខាំ​
- អំពិល​ទុំ​ ​ ​២ ខាំ​
- ម្សៅ​ស៊ុប ម៉េក​គី​ ​២ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​
- ទឹកត្រី​ ​ ​១-២ ស្លាបព្រា​បាយ​
+ របៀប​ធ្វើៈ​
លាង​ត្រី​ឲ្យ​ស្អាត កាត់​ជា​កង់ៗ រួច​បំពង​ឲ្យ​ស្រួយ​ទុក​មួយ​អន្លើរ ។ ខ្ទឹមស​ចិញ្ជ្រាំ​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ​ទុក​មួយ​អន្លើរ ។ ដាំទឹក​ឲ្យ​ពុះ ដាក់​ត្រឡាច ក្រអៅ​ឈូក ម្នា​ស់ ទុក​ឲ្យ​ពុះ​ម្តងទៀត ទើប​ដាក់​ប៉េង​បោះ ហើយ​ផ្សំ​គ្រឿង​ដោយ​ប្រើ ម្សៅ​ស៊ុប ម៉េក​គី ទឹកត្រី អំពិល​ទុំ ភ្លក្ស​ឲ្យ​ត្រូវ​មាត់​បន្ទាប់​មក​ដា​ក់​ត្រី ជី និង​ខ្ទឹមស​ដែល​បំពងរួច​ជា​ការ​ស្រេច ៕

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com