https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_3061.html+ គ្រឿងផ្សំៈ
- ត្រីរ៉ស ១ ក្បាល
- ប៉េងបោះ ២ ផ្លែ
- ក្រអៅឈូក ៣ ដើម
- ត្រឡាច ១/២ ផ្លែ
- ម្នាស់ ១/៤ ផ្លែ
- ជីនាងវង និងជីបន្លា ០.៥ ខាំ
- អំពិលទុំ ២ ខាំ
- ម្សៅស៊ុប ម៉េកគី ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកត្រី ១-២ ស្លាបព្រាបាយ
+ របៀបធ្វើៈ
លាងត្រីឲ្យស្អាត កាត់ជាកង់ៗ រួចបំពងឲ្យស្រួយទុកមួយអន្លើរ ។ ខ្ទឹមសចិញ្ជ្រាំបំពងឲ្យឈ្ងុយទុកមួយអន្លើរ ។ ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់ត្រឡាច ក្រអៅឈូក ម្នាស់ ទុកឲ្យពុះម្តងទៀត ទើបដាក់ប៉េងបោះ ហើយផ្សំគ្រឿងដោយប្រើ ម្សៅស៊ុប ម៉េកគី ទឹកត្រី អំពិលទុំ ភ្លក្សឲ្យត្រូវមាត់បន្ទាប់មកដាក់ត្រី ជី និងខ្ទឹមសដែលបំពងរួចជាការស្រេច ៕
- ត្រីរ៉ស ១ ក្បាល
- ប៉េងបោះ ២ ផ្លែ
- ក្រអៅឈូក ៣ ដើម
- ត្រឡាច ១/២ ផ្លែ
- ម្នាស់ ១/៤ ផ្លែ
- ជីនាងវង និងជីបន្លា ០.៥ ខាំ
- អំពិលទុំ ២ ខាំ
- ម្សៅស៊ុប ម៉េកគី ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកត្រី ១-២ ស្លាបព្រាបាយ
+ របៀបធ្វើៈ
លាងត្រីឲ្យស្អាត កាត់ជាកង់ៗ រួចបំពងឲ្យស្រួយទុកមួយអន្លើរ ។ ខ្ទឹមសចិញ្ជ្រាំបំពងឲ្យឈ្ងុយទុកមួយអន្លើរ ។ ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់ត្រឡាច ក្រអៅឈូក ម្នាស់ ទុកឲ្យពុះម្តងទៀត ទើបដាក់ប៉េងបោះ ហើយផ្សំគ្រឿងដោយប្រើ ម្សៅស៊ុប ម៉េកគី ទឹកត្រី អំពិលទុំ ភ្លក្សឲ្យត្រូវមាត់បន្ទាប់មកដាក់ត្រី ជី និងខ្ទឹមសដែលបំពងរួចជាការស្រេច ៕
+ គ្រឿងផ្សំៈ
- ត្រីរ៉ស ១ ក្បាល
- ប៉េងបោះ ២ ផ្លែ
- ក្រអៅឈូក ៣ ដើម
- ត្រឡាច ១/២ ផ្លែ
- ម្នាស់ ១/៤ ផ្លែ
- ជីនាងវង និងជីបន្លា ០.៥ ខាំ
- អំពិលទុំ ២ ខាំ
- ម្សៅស៊ុប ម៉េកគី ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកត្រី ១-២ ស្លាបព្រាបាយ
+ របៀបធ្វើៈ
លាងត្រីឲ្យស្អាត កាត់ជាកង់ៗ រួចបំពងឲ្យស្រួយទុកមួយអន្លើរ ។ ខ្ទឹមសចិញ្ជ្រាំបំពងឲ្យឈ្ងុយទុកមួយអន្លើរ ។ ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់ត្រឡាច ក្រអៅឈូក ម្នាស់ ទុកឲ្យពុះម្តងទៀត ទើបដាក់ប៉េងបោះ ហើយផ្សំគ្រឿងដោយប្រើ ម្សៅស៊ុប ម៉េកគី ទឹកត្រី អំពិលទុំ ភ្លក្សឲ្យត្រូវមាត់បន្ទាប់មកដាក់ត្រី ជី និងខ្ទឹមសដែលបំពងរួចជាការស្រេច ៕ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment