តិច​និក​អាំងត្រី​អណ្តែង​ឲ្យបាន​ស្អាត​!​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_4167.html
ត្រី​អណ្តែង (Catfish) ជា​ត្រី​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​ស្ត្រី​មេផ្ទះ​និយម​ទិញ​មក​ធ្វើ​ម្ហូប
បាន​ច្រើនយ៉ាង​មិន​ថា អាំង ចៀន ស្ល ខ ឬ​ប្រឡាក់​ហាលងៀត​ជាដើម ។ ត្រី
អណ្តែង និយម​រស់នៅ​ក្នុង​ទឹក​រាក់ៗ​ដូចជា ក្នុង​ត្រពាំង បឹង អណ្តូង វាលស្រែ ឬ​ទន្លេ វា​មាន​២​ប្រភេទ ត្រីអណ្តែងរឹង និង​អណ្តែងទន់ ។​
មុខម្ហូប​ត្រី​អណ្តែង​អាំង ជ្រលក់​ទឹក​អម្ពិល​ទុំ ឬ​បុក​អម្ពិល​ខ្ចី ទឹកត្រី​ផ្អែម មាន​ការនិយម​ទូទៅ ក្នុង​មុខម្ហូប​ខ្មែរ ។ ដើម្បី​អាំងត្រី​អណ្តែង ឲ្យបាន​ស្អាត​មិន​របេះរបក អ្នក​ត្រូវ​អាំង​ដោយ​ភ្លើង​ខ្សោយៗ កុំ​បង្ខំ​ភ្លើង ដោយ​អាំង​ឲ្យ​ក្រៀម​ម្ខាងៗ​សិន មុន​នឹង​ត្រឡប់​ម្ខាង​ទៀត ៕

ត្រី​អណ្តែង (Catfish) ជា​ត្រី​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​ស្ត្រី​មេផ្ទះ​និយម​ទិញ​មក​ធ្វើ​ម្ហូប
បាន​ច្រើនយ៉ាង​មិន​ថា អាំង ចៀន ស្ល ខ ឬ​ប្រឡាក់​ហាលងៀត​ជាដើម ។ ត្រី
អណ្តែង និយម​រស់នៅ​ក្នុង​ទឹក​រាក់ៗ​ដូចជា ក្នុង​ត្រពាំង បឹង អណ្តូង វាលស្រែ ឬ​ទន្លេ វា​មាន​២​ប្រភេទ ត្រីអណ្តែងរឹង និង​អណ្តែងទន់ ។​
មុខម្ហូប​ត្រី​អណ្តែង​អាំង ជ្រលក់​ទឹក​អម្ពិល​ទុំ ឬ​បុក​អម្ពិល​ខ្ចី ទឹកត្រី​ផ្អែម មាន​ការនិយម​ទូទៅ ក្នុង​មុខម្ហូប​ខ្មែរ ។ ដើម្បី​អាំងត្រី​អណ្តែង ឲ្យបាន​ស្អាត​មិន​របេះរបក អ្នក​ត្រូវ​អាំង​ដោយ​ភ្លើង​ខ្សោយៗ កុំ​បង្ខំ​ភ្លើង ដោយ​អាំង​ឲ្យ​ក្រៀម​ម្ខាងៗ​សិន មុន​នឹង​ត្រឡប់​ម្ខាង​ទៀត ៕

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com