សាច់ជ្រូក​មូរ​ជាមួយ​ទំពាំង​បារាំង​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_4714.html
+​ គ្រឿងផ្សំ​
- សាច់ជ្រូក​ពន្លះ​ជា​ចំណិត​ស្តើង ២៥០ ក្រាម​
- ទំពាំង​បារាំង ៣០០ ក្រាម​

- ប្រេង​រុក្ខជាតិ ខ្សែ​សម្រាប់​ចង​
- បន្លែ​ស្រុស​តាម​ចំណូលចិត្ត ម៉ា​ស្តា​ត (Mustard)
+ គ្រឿងផ្សំ​សម្រាប់​ប្រឡាក់​សាច់ជ្រូក​
- ទឹក​ស៊ុប​ត្រីងៀត​កន្លះ​កូនចាន​
- មី​រិន (​ស្រា​ផ្អែម​ជប៉ុន​) ២ ស្លាបព្រា​បាយ​
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ជប៉ុន (​ឆូ​យូ​) ៥ ស្លាប់ព្រា​បាយ​
- ស្ករស​កន្លះ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
+ វិធី​ធ្វើ​
- លាយ​ទឹក​សម្រាប់​ប្រឡាក់​សាច់ជ្រូក ហើយ​ដាក់​ដាំ​ឲ្យ​ពុះ​ប្រមាណ​ជា ៥ នាទី ទើប​លើក​ចុះ​ទុក​ឲ្យ​ត្រជាក់ ។​
- យក​សាច់ជ្រូក​ដាក់​ផ្អាប់​ប្រឡាក់​ប្រមាណ ៣០ នាទី ។​
- បកសម្បក​ទំពាំង​បារាំង​យកតែ​ផ្នែក​ខ្ចី​ត្រៀម​ទុក ។​
- ស្រុស​ទំពាំង​បារាំង​ក្នុង​ទឹក​ក្តៅ​ប្រមាណ​ជា ២ នាទី រួច​យកមក​ដាក់​ត្រាំ​ក្នុង​ទឹក​ត្រជាក់​ភ្លាម ហើយ​ដួស​ឡើង​សម្រស់​ទឹក ។​
- ដាក់​ទំពាំង​បារាំង​លើ​ចំណិត​សាច់ជ្រូក ហើយ​មូរ​ឲ្យ​ណែន​ល្អ និង​យក​ខ្សែ​ចង ។​
- ខ្ទះ​ដាក់​ប្រេង​រុក្ខជាតិ​ឲ្យ​ល្មម រួច​យក​សាច់ជ្រូក​មូរ​នោះ​ដាក់​ចូឡ​ចៀន​រហូត​ទាល់តែ​ឆ្អិន​រួច​សឹម​កាត់​ខ្សែ​ចេញ ។​
- រៀប​សាច់ជ្រូក​មូរ ទំពាំង​បារាំង​ដាក់​ចាន ចាក់​ស្រោច​ដោយ​ម៉ា​ស្តា​ត ហើយ​ទទួលទាន​ជាមួយ​បន្លែ​ស្រុស​ឆ្ងាញ់​ពិតៗ ៕

+​ គ្រឿងផ្សំ​
- សាច់ជ្រូក​ពន្លះ​ជា​ចំណិត​ស្តើង ២៥០ ក្រាម​
- ទំពាំង​បារាំង ៣០០ ក្រាម​

- ប្រេង​រុក្ខជាតិ ខ្សែ​សម្រាប់​ចង​
- បន្លែ​ស្រុស​តាម​ចំណូលចិត្ត ម៉ា​ស្តា​ត (Mustard)
+ គ្រឿងផ្សំ​សម្រាប់​ប្រឡាក់​សាច់ជ្រូក​
- ទឹក​ស៊ុប​ត្រីងៀត​កន្លះ​កូនចាន​
- មី​រិន (​ស្រា​ផ្អែម​ជប៉ុន​) ២ ស្លាបព្រា​បាយ​
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ជប៉ុន (​ឆូ​យូ​) ៥ ស្លាប់ព្រា​បាយ​
- ស្ករស​កន្លះ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
+ វិធី​ធ្វើ​
- លាយ​ទឹក​សម្រាប់​ប្រឡាក់​សាច់ជ្រូក ហើយ​ដាក់​ដាំ​ឲ្យ​ពុះ​ប្រមាណ​ជា ៥ នាទី ទើប​លើក​ចុះ​ទុក​ឲ្យ​ត្រជាក់ ។​
- យក​សាច់ជ្រូក​ដាក់​ផ្អាប់​ប្រឡាក់​ប្រមាណ ៣០ នាទី ។​
- បកសម្បក​ទំពាំង​បារាំង​យកតែ​ផ្នែក​ខ្ចី​ត្រៀម​ទុក ។​
- ស្រុស​ទំពាំង​បារាំង​ក្នុង​ទឹក​ក្តៅ​ប្រមាណ​ជា ២ នាទី រួច​យកមក​ដាក់​ត្រាំ​ក្នុង​ទឹក​ត្រជាក់​ភ្លាម ហើយ​ដួស​ឡើង​សម្រស់​ទឹក ។​
- ដាក់​ទំពាំង​បារាំង​លើ​ចំណិត​សាច់ជ្រូក ហើយ​មូរ​ឲ្យ​ណែន​ល្អ និង​យក​ខ្សែ​ចង ។​
- ខ្ទះ​ដាក់​ប្រេង​រុក្ខជាតិ​ឲ្យ​ល្មម រួច​យក​សាច់ជ្រូក​មូរ​នោះ​ដាក់​ចូឡ​ចៀន​រហូត​ទាល់តែ​ឆ្អិន​រួច​សឹម​កាត់​ខ្សែ​ចេញ ។​
- រៀប​សាច់ជ្រូក​មូរ ទំពាំង​បារាំង​ដាក់​ចាន ចាក់​ស្រោច​ដោយ​ម៉ា​ស្តា​ត ហើយ​ទទួលទាន​ជាមួយ​បន្លែ​ស្រុស​ឆ្ងាញ់​ពិតៗ ៕

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com