https://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_4714.html+ គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ជ្រូកពន្លះជាចំណិតស្តើង ២៥០ ក្រាម
- ទំពាំងបារាំង ៣០០ ក្រាម
- ប្រេងរុក្ខជាតិ ខ្សែសម្រាប់ចង
- បន្លែស្រុសតាមចំណូលចិត្ត ម៉ាស្តាត (Mustard)
+ គ្រឿងផ្សំសម្រាប់ប្រឡាក់សាច់ជ្រូក
- ទឹកស៊ុបត្រីងៀតកន្លះកូនចាន
- មីរិន (ស្រាផ្អែមជប៉ុន) ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវជប៉ុន (ឆូយូ) ៥ ស្លាប់ព្រាបាយ
- ស្ករសកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
+ វិធីធ្វើ
- លាយទឹកសម្រាប់ប្រឡាក់សាច់ជ្រូក ហើយដាក់ដាំឲ្យពុះប្រមាណជា ៥ នាទី ទើបលើកចុះទុកឲ្យត្រជាក់ ។
- យកសាច់ជ្រូកដាក់ផ្អាប់ប្រឡាក់ប្រមាណ ៣០ នាទី ។
- បកសម្បកទំពាំងបារាំងយកតែផ្នែកខ្ចីត្រៀមទុក ។
- ស្រុសទំពាំងបារាំងក្នុងទឹកក្តៅប្រមាណជា ២ នាទី រួចយកមកដាក់ត្រាំក្នុងទឹកត្រជាក់ភ្លាម ហើយដួសឡើងសម្រស់ទឹក ។
- ដាក់ទំពាំងបារាំងលើចំណិតសាច់ជ្រូក ហើយមូរឲ្យណែនល្អ និងយកខ្សែចង ។
- ខ្ទះដាក់ប្រេងរុក្ខជាតិឲ្យល្មម រួចយកសាច់ជ្រូកមូរនោះដាក់ចូឡចៀនរហូតទាល់តែឆ្អិនរួចសឹមកាត់ខ្សែចេញ ។
- រៀបសាច់ជ្រូកមូរ ទំពាំងបារាំងដាក់ចាន ចាក់ស្រោចដោយម៉ាស្តាត ហើយទទួលទានជាមួយបន្លែស្រុសឆ្ងាញ់ពិតៗ ៕
- សាច់ជ្រូកពន្លះជាចំណិតស្តើង ២៥០ ក្រាម
- ទំពាំងបារាំង ៣០០ ក្រាម
- ប្រេងរុក្ខជាតិ ខ្សែសម្រាប់ចង
- បន្លែស្រុសតាមចំណូលចិត្ត ម៉ាស្តាត (Mustard)
+ គ្រឿងផ្សំសម្រាប់ប្រឡាក់សាច់ជ្រូក
- ទឹកស៊ុបត្រីងៀតកន្លះកូនចាន
- មីរិន (ស្រាផ្អែមជប៉ុន) ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវជប៉ុន (ឆូយូ) ៥ ស្លាប់ព្រាបាយ
- ស្ករសកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
+ វិធីធ្វើ
- លាយទឹកសម្រាប់ប្រឡាក់សាច់ជ្រូក ហើយដាក់ដាំឲ្យពុះប្រមាណជា ៥ នាទី ទើបលើកចុះទុកឲ្យត្រជាក់ ។
- យកសាច់ជ្រូកដាក់ផ្អាប់ប្រឡាក់ប្រមាណ ៣០ នាទី ។
- បកសម្បកទំពាំងបារាំងយកតែផ្នែកខ្ចីត្រៀមទុក ។
- ស្រុសទំពាំងបារាំងក្នុងទឹកក្តៅប្រមាណជា ២ នាទី រួចយកមកដាក់ត្រាំក្នុងទឹកត្រជាក់ភ្លាម ហើយដួសឡើងសម្រស់ទឹក ។
- ដាក់ទំពាំងបារាំងលើចំណិតសាច់ជ្រូក ហើយមូរឲ្យណែនល្អ និងយកខ្សែចង ។
- ខ្ទះដាក់ប្រេងរុក្ខជាតិឲ្យល្មម រួចយកសាច់ជ្រូកមូរនោះដាក់ចូឡចៀនរហូតទាល់តែឆ្អិនរួចសឹមកាត់ខ្សែចេញ ។
- រៀបសាច់ជ្រូកមូរ ទំពាំងបារាំងដាក់ចាន ចាក់ស្រោចដោយម៉ាស្តាត ហើយទទួលទានជាមួយបន្លែស្រុសឆ្ងាញ់ពិតៗ ៕
+ គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ជ្រូកពន្លះជាចំណិតស្តើង ២៥០ ក្រាម
- ទំពាំងបារាំង ៣០០ ក្រាម
- ប្រេងរុក្ខជាតិ ខ្សែសម្រាប់ចង
- បន្លែស្រុសតាមចំណូលចិត្ត ម៉ាស្តាត (Mustard)
+ គ្រឿងផ្សំសម្រាប់ប្រឡាក់សាច់ជ្រូក
- ទឹកស៊ុបត្រីងៀតកន្លះកូនចាន
- មីរិន (ស្រាផ្អែមជប៉ុន) ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវជប៉ុន (ឆូយូ) ៥ ស្លាប់ព្រាបាយ
- ស្ករសកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
+ វិធីធ្វើ
- លាយទឹកសម្រាប់ប្រឡាក់សាច់ជ្រូក ហើយដាក់ដាំឲ្យពុះប្រមាណជា ៥ នាទី ទើបលើកចុះទុកឲ្យត្រជាក់ ។
- យកសាច់ជ្រូកដាក់ផ្អាប់ប្រឡាក់ប្រមាណ ៣០ នាទី ។
- បកសម្បកទំពាំងបារាំងយកតែផ្នែកខ្ចីត្រៀមទុក ។
- ស្រុសទំពាំងបារាំងក្នុងទឹកក្តៅប្រមាណជា ២ នាទី រួចយកមកដាក់ត្រាំក្នុងទឹកត្រជាក់ភ្លាម ហើយដួសឡើងសម្រស់ទឹក ។
- ដាក់ទំពាំងបារាំងលើចំណិតសាច់ជ្រូក ហើយមូរឲ្យណែនល្អ និងយកខ្សែចង ។
- ខ្ទះដាក់ប្រេងរុក្ខជាតិឲ្យល្មម រួចយកសាច់ជ្រូកមូរនោះដាក់ចូឡចៀនរហូតទាល់តែឆ្អិនរួចសឹមកាត់ខ្សែចេញ ។
- រៀបសាច់ជ្រូកមូរ ទំពាំងបារាំងដាក់ចាន ចាក់ស្រោចដោយម៉ាស្តាត ហើយទទួលទានជាមួយបន្លែស្រុសឆ្ងាញ់ពិតៗ ៕ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment