បបរសាមចូក​​​​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

undefined

គ្រឿងផ្សំ​
បង្កង ត្រី​រ៉ស់ សាច់ជ្រូក (​សាច់​សុទ្ធ​) ថ្លើម​ជ្រូក ពោះវៀន​ខ្ចី ខ្ញី អំបិល
ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ស ម្សៅ​ស៊ុប ម្សៅ​មី ដើម​ខ្ទឹម ស្លឹក​វ៉ានស៊ុយ ម្រេច​បុក ខ្ទឹមស ខ្លាញ់​រាវ ។​
វិធី​ធ្វើ​
១. ត្រី​រ៉ស់ លើ​យ​យកតែ​សាច់​ហាន់​ជា​បន្ទះ​ស្ដើងៗ ថ្លើម​ជ្រូក​ហាន់​ជា​បន្ទះ​ស្ដើង​ដែរ ខ្ញី​រើសយក​
ខ្ចី ចិត​សំបក​ហាន់​ជា​សរសៃ​ឆ្មារៗ គល់​ខ្ទឹម​កាត់​ប្រវែង​ពីរ​ថ្នាំងដៃ សាប់​ចុង​ដើម​ត្រាំ​ទឹក​ឲ្យ​រីក ស្លឹក​វ៉ាន់ស៊ុយ​
បេះ​លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត ។​
២. សាច់ជ្រូក (​សាច់​សុទ្ធ​) ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ល្អិត​ដាក់​ម្សៅ​មី​បន្តិច​សូន​មូលៗ ប៉ុន​មេដៃ ពោះវៀន​ខ្ចី​កាត់​
កង់ៗ​ប្រវែង​មួយ​ថ្នាំងដៃ ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ល្អិត​បំពង​ខ្លាញ់​ឲ្យ​ឈ្ងុយ ដាក់​ចាន​ទុក ។​
៣. យក​អង្ករ​ដាំបបរ (​រាវៗ​) ហើយ​ដាក់​ពោះវៀន​ខ្ចី អំបិល ម្សៅ​ស៊ុប​ទុក​ឲ្យ​ឆ្អិន ទើប​ដាក់​សាច់​
ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ។​
របៀប​រៀប​ទទួលទាន​
៤. យក​ចាន​ដាក់​ថ្លើម​ជ្រូក សាច់​ត្រី ខ្ញី គល់​ខ្ទឹម រួច​ដួស​បបរ (​កំពុងពុះ​) ដាក់​ពីលើ​រោយ​ខ្ទឹម​
បំពង ចាក់​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ស និង​ម្រេច​បុក ស្លឹក​វ៉ាន់ស៊ុយ ។​
Save Url in CSV using IMACROS, iMacro JavaScript Extracting values ការប្រើ iMacro ដើម្បីបង្កើត csv file and adding new line - (0 comments)
DRAG AND DROP NESTABLE MENU ON PHP AND MYSQL AND JQUERY - (4 comments)
How to create Menu and Sub menu, How to use Recursion Function in Codeigniter recursive function, Php, MySQL - (0 comments)

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com