មៀង​ខាំ​ : វិជ្ជាធ្វើម្ហូប, វិជ្ជាមេផ្ទះ

http://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_7248.html
គ្រឿងផ្សំ​
ដូង​រលាក់​ទឹក ហៃ​ប៊ី ខ្ញី ខ្ទឹមស ស្លឹក​រលួស ក្រូចឆ្មារ កាពិ ។​


វិធី​ធ្វើ​
១. ដូង​រលាក់​ទឹក កោស​លីង​ឲ្យ​ឡើង​ពង​ក្រឡា​ត ។​
២. ហៃ​ប៊ី ពុះ​ជា​ពីរ​ខ្លី រើសយក​ខ្ញី ចិត​សំបក​ហាន់​ជា​ចំណិត​ស្ដើងៗ ខ្ទឹមស​ហាន់​ជា​បន្ទះៗ​។​​ ​

របៀប​ធ្វើ​ទឹកជ្រលក់​
៣. យក​កាពិ​ល្អ​បន្តិច​លាយ​ជាមួយ​ទឹក​ក្ដៅ ដាក់​កូនចាន​ច្របាច់​ក្រូចឆ្មារ ដាក់​ស្ករ ភ្លក់​មើ​ឲ្យ​ល្មម ។​

របៀប​ទទួលទាន​
៤. យក​ស្លឹក​រលួស​ខ្ចី ដាក់​ដូង​លីង ហៃ​ប៊ី ខ្ញី ខ្ទឹមស ហើយ​ជ្រលក់​នឹង​កាពិ ។​

សេចក្ដីបញ្ជាក់​
ម្ហូប​នេះ​ទទួលទាន​លេង​ទទេ ធ្វើជា​គ្រឿងក្លែម ។​

គ្រឿងផ្សំ​
ដូង​រលាក់​ទឹក ហៃ​ប៊ី ខ្ញី ខ្ទឹមស ស្លឹក​រលួស ក្រូចឆ្មារ កាពិ ។​


វិធី​ធ្វើ​
១. ដូង​រលាក់​ទឹក កោស​លីង​ឲ្យ​ឡើង​ពង​ក្រឡា​ត ។​
២. ហៃ​ប៊ី ពុះ​ជា​ពីរ​ខ្លី រើសយក​ខ្ញី ចិត​សំបក​ហាន់​ជា​ចំណិត​ស្ដើងៗ ខ្ទឹមស​ហាន់​ជា​បន្ទះៗ​។​​ ​

របៀប​ធ្វើ​ទឹកជ្រលក់​
៣. យក​កាពិ​ល្អ​បន្តិច​លាយ​ជាមួយ​ទឹក​ក្ដៅ ដាក់​កូនចាន​ច្របាច់​ក្រូចឆ្មារ ដាក់​ស្ករ ភ្លក់​មើ​ឲ្យ​ល្មម ។​

របៀប​ទទួលទាន​
៤. យក​ស្លឹក​រលួស​ខ្ចី ដាក់​ដូង​លីង ហៃ​ប៊ី ខ្ញី ខ្ទឹមស ហើយ​ជ្រលក់​នឹង​កាពិ ។​

សេចក្ដីបញ្ជាក់​
ម្ហូប​នេះ​ទទួលទាន​លេង​ទទេ ធ្វើជា​គ្រឿងក្លែម ។​

0 comments:

Post a Comment

Followers

រឿង ដែលខានមើលមិនបាន

Contact us

Name

Email *

Message *

Your Language

Online

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by www.sruol9.com