http://jumnuoy.blogspot.com/2011/08/blog-post_6880.htmlគ្រឿងផ្សំ
មាន់ជំទង់ ខ្លាញ់រាវ សណ្ដែកកំប៉ុង ម្រេច អំបិល ទឹកត្រី
ស្ករ ម្សៅស៊ុប ទឹកស៊ីអ៊ីវ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ។
វិធីធ្វើ
១- មាន់មួយ ( កាប់ជាបួន ) ប្រឡាក់អំបិល ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ម្សៅស៊ុប ម្រេច ផ្អាប់ទុក ។
២- ដាំខ្ទះចាក់ខ្លាញ់ទុកឲ្យក្ដៅ ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំបំពងឲ្យឡើងក្រហម ដួសចាក់ចានទុក ទើបដាក់មាន់ចៀនឲ្យក្រហម រួចចាក់ទឹកបន្តិច គ្របឲ្យជិតទុកឲ្យផុយ ហើយដាក់សណ្ដែកកំប៉ុង ខ្ទឹមបំពង ខ្ទឹមក្រហម ( ពុះជាបួន ) រម្ងាស់ឲ្យឆ្អិតភ្លក់មើលឲ្យល្មម ដួសដាក់ចាន រោយស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ។
មាន់ជំទង់ ខ្លាញ់រាវ សណ្ដែកកំប៉ុង ម្រេច អំបិល ទឹកត្រី
ស្ករ ម្សៅស៊ុប ទឹកស៊ីអ៊ីវ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ។
វិធីធ្វើ
១- មាន់មួយ ( កាប់ជាបួន ) ប្រឡាក់អំបិល ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ម្សៅស៊ុប ម្រេច ផ្អាប់ទុក ។
២- ដាំខ្ទះចាក់ខ្លាញ់ទុកឲ្យក្ដៅ ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំបំពងឲ្យឡើងក្រហម ដួសចាក់ចានទុក ទើបដាក់មាន់ចៀនឲ្យក្រហម រួចចាក់ទឹកបន្តិច គ្របឲ្យជិតទុកឲ្យផុយ ហើយដាក់សណ្ដែកកំប៉ុង ខ្ទឹមបំពង ខ្ទឹមក្រហម ( ពុះជាបួន ) រម្ងាស់ឲ្យឆ្អិតភ្លក់មើលឲ្យល្មម ដួសដាក់ចាន រោយស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ។
គ្រឿងផ្សំ
មាន់ជំទង់ ខ្លាញ់រាវ សណ្ដែកកំប៉ុង ម្រេច អំបិល ទឹកត្រី
ស្ករ ម្សៅស៊ុប ទឹកស៊ីអ៊ីវ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ។
វិធីធ្វើ
១- មាន់មួយ ( កាប់ជាបួន ) ប្រឡាក់អំបិល ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ម្សៅស៊ុប ម្រេច ផ្អាប់ទុក ។
២- ដាំខ្ទះចាក់ខ្លាញ់ទុកឲ្យក្ដៅ ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំបំពងឲ្យឡើងក្រហម ដួសចាក់ចានទុក ទើបដាក់មាន់ចៀនឲ្យក្រហម រួចចាក់ទឹកបន្តិច គ្របឲ្យជិតទុកឲ្យផុយ ហើយដាក់សណ្ដែកកំប៉ុង ខ្ទឹមបំពង ខ្ទឹមក្រហម ( ពុះជាបួន ) រម្ងាស់ឲ្យឆ្អិតភ្លក់មើលឲ្យល្មម ដួសដាក់ចាន រោយស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ។ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment