http://jumnuoy.blogspot.com/2011/07/blog-post_8407.htmlគ្រឿងផ្សំ
ដូងរលាក់ទឹក ស្ករស សាច់ជូរ ល័ក្ខ ។
វិធីធ្វើ
១. ដូងរលាក់ទឹក កោសជាសរសៃវែងៗ ។
២. ដាំទឹកឲ្យពុះដាក់សាច់ជូរបន្តិច ហើយសាច់ដូងស្រោះភ្លាមៗ ចាក់ទឹកត្រជាក់លាងមួយទឹកដាក់សម្រស់ ។
៣. យកដូងប្រឡាក់ជាមួយស្ករសដាក់វាន់នីកូរឲ្យស្ងួតទឹក ហើយជាប់ជាដុំៗ ហើយយកទៅហាលថ្ងៃឲ្យឡើងក្រាម ។
សេចក្ដីបញ្ជាក់
បើចង់ធ្វើជាពណ៌នៅពេលដែលកូរដូង ត្រូវដាក់ល័ក្ខតាមពណ៌ដែលចូលចិត្ត រៀបដាក់កែវអប់ផ្កាម្លិះ ឬផ្សែងទៀន ។
ដូងរលាក់ទឹក ស្ករស សាច់ជូរ ល័ក្ខ ។
វិធីធ្វើ
១. ដូងរលាក់ទឹក កោសជាសរសៃវែងៗ ។
២. ដាំទឹកឲ្យពុះដាក់សាច់ជូរបន្តិច ហើយសាច់ដូងស្រោះភ្លាមៗ ចាក់ទឹកត្រជាក់លាងមួយទឹកដាក់សម្រស់ ។
៣. យកដូងប្រឡាក់ជាមួយស្ករសដាក់វាន់នីកូរឲ្យស្ងួតទឹក ហើយជាប់ជាដុំៗ ហើយយកទៅហាលថ្ងៃឲ្យឡើងក្រាម ។
សេចក្ដីបញ្ជាក់
បើចង់ធ្វើជាពណ៌នៅពេលដែលកូរដូង ត្រូវដាក់ល័ក្ខតាមពណ៌ដែលចូលចិត្ត រៀបដាក់កែវអប់ផ្កាម្លិះ ឬផ្សែងទៀន ។
គ្រឿងផ្សំ
ដូងរលាក់ទឹក ស្ករស សាច់ជូរ ល័ក្ខ ។
វិធីធ្វើ
១. ដូងរលាក់ទឹក កោសជាសរសៃវែងៗ ។
២. ដាំទឹកឲ្យពុះដាក់សាច់ជូរបន្តិច ហើយសាច់ដូងស្រោះភ្លាមៗ ចាក់ទឹកត្រជាក់លាងមួយទឹកដាក់សម្រស់ ។
៣. យកដូងប្រឡាក់ជាមួយស្ករសដាក់វាន់នីកូរឲ្យស្ងួតទឹក ហើយជាប់ជាដុំៗ ហើយយកទៅហាលថ្ងៃឲ្យឡើងក្រាម ។
សេចក្ដីបញ្ជាក់
បើចង់ធ្វើជាពណ៌នៅពេលដែលកូរដូង ត្រូវដាក់ល័ក្ខតាមពណ៌ដែលចូលចិត្ត រៀបដាក់កែវអប់ផ្កាម្លិះ ឬផ្សែងទៀន ។ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment