http://jumnuoy.blogspot.com/2011/08/blog-post.htmlគ្រឿងផ្សំ
ប៉េងប៉ោះទុំ ស្ករស សាច់ជូរ ទឹកកំបោរស ។
វិធីធ្វើ
១. ប៉េងប៉ោះទុំ រើសយកផ្លែធំៗ ឆូតចំហៀងឆ្កឹះគ្រាប់ចេញ សង្កត់ឲ្យសំប៉ែតត្រាំទឹកកំបោរស (ថ្លា) មួយយប់ហើយស្ងោរទឹកសាច់ជូរឲ្យផុយ រួចត្រាំទឹកត្រជាក់រងកន្លះម៉ោងផ្លាស់ទឹកបីដង ស្រង់ដាក់សម្រស់ឲ្យស្រស់ទឹក ។
២. ដាំទឹកស្កររំងាស់ឲ្យស្អិតជើងអង្ក្រង ដាក់ប៉េងប៉ោះកូរឲ្យស្ងួត (ដាច់ទឹក) ហើយយកទៅហាលថ្ងៃឲ្យឡើងក្រាម ។
ប៉េងប៉ោះទុំ ស្ករស សាច់ជូរ ទឹកកំបោរស ។
វិធីធ្វើ
១. ប៉េងប៉ោះទុំ រើសយកផ្លែធំៗ ឆូតចំហៀងឆ្កឹះគ្រាប់ចេញ សង្កត់ឲ្យសំប៉ែតត្រាំទឹកកំបោរស (ថ្លា) មួយយប់ហើយស្ងោរទឹកសាច់ជូរឲ្យផុយ រួចត្រាំទឹកត្រជាក់រងកន្លះម៉ោងផ្លាស់ទឹកបីដង ស្រង់ដាក់សម្រស់ឲ្យស្រស់ទឹក ។
២. ដាំទឹកស្កររំងាស់ឲ្យស្អិតជើងអង្ក្រង ដាក់ប៉េងប៉ោះកូរឲ្យស្ងួត (ដាច់ទឹក) ហើយយកទៅហាលថ្ងៃឲ្យឡើងក្រាម ។
គ្រឿងផ្សំ
ប៉េងប៉ោះទុំ ស្ករស សាច់ជូរ ទឹកកំបោរស ។
វិធីធ្វើ
១. ប៉េងប៉ោះទុំ រើសយកផ្លែធំៗ ឆូតចំហៀងឆ្កឹះគ្រាប់ចេញ សង្កត់ឲ្យសំប៉ែតត្រាំទឹកកំបោរស (ថ្លា) មួយយប់ហើយស្ងោរទឹកសាច់ជូរឲ្យផុយ រួចត្រាំទឹកត្រជាក់រងកន្លះម៉ោងផ្លាស់ទឹកបីដង ស្រង់ដាក់សម្រស់ឲ្យស្រស់ទឹក ។
២. ដាំទឹកស្កររំងាស់ឲ្យស្អិតជើងអង្ក្រង ដាក់ប៉េងប៉ោះកូរឲ្យស្ងួត (ដាច់ទឹក) ហើយយកទៅហាលថ្ងៃឲ្យឡើងក្រាម ។ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment