http://jumnuoy.blogspot.com/2011/08/blog-post_389.htmlគ្រឿងផ្សំ
សំបកក្រូចថ្លុង ស្ករស ទឹកកំបោរស សាច់ជូរ ។
វិធីធ្វើ
១. សំបកក្រូចថ្លុង ចិតយកតែសំបកស ឆ្លាក់ជាក្បាច់តាមការចេះ ត្រាំទឹកកំបោរសថ្លារវាងមួយម៉ោង ទើប ស្រង់យកទៅស្រោះនឹងទឹកសាច់ជូរឲ្យទន់ហើយត្រាំនឹងទឹកត្រជាក់រវាង កន្លះម៉ោងផ្លាស់ទឹកបីដងទើបពូតឲ្យស្រស់ទឹក ។
២. ដាំទឹកស្កររំងាស់ឲ្យឡើងជើងអង្ក្រង ដាក់សំបកក្រូច រំងាស់ឲ្យស្ងួតដាច់ទឹក ទើបដាក់ចុះ ។
សំបកក្រូចថ្លុង ស្ករស ទឹកកំបោរស សាច់ជូរ ។
វិធីធ្វើ
១. សំបកក្រូចថ្លុង ចិតយកតែសំបកស ឆ្លាក់ជាក្បាច់តាមការចេះ ត្រាំទឹកកំបោរសថ្លារវាងមួយម៉ោង ទើប ស្រង់យកទៅស្រោះនឹងទឹកសាច់ជូរឲ្យទន់ហើយត្រាំនឹងទឹកត្រជាក់រវាង កន្លះម៉ោងផ្លាស់ទឹកបីដងទើបពូតឲ្យស្រស់ទឹក ។
២. ដាំទឹកស្កររំងាស់ឲ្យឡើងជើងអង្ក្រង ដាក់សំបកក្រូច រំងាស់ឲ្យស្ងួតដាច់ទឹក ទើបដាក់ចុះ ។
គ្រឿងផ្សំ
សំបកក្រូចថ្លុង ស្ករស ទឹកកំបោរស សាច់ជូរ ។
វិធីធ្វើ
១. សំបកក្រូចថ្លុង ចិតយកតែសំបកស ឆ្លាក់ជាក្បាច់តាមការចេះ ត្រាំទឹកកំបោរសថ្លារវាងមួយម៉ោង ទើប ស្រង់យកទៅស្រោះនឹងទឹកសាច់ជូរឲ្យទន់ហើយត្រាំនឹងទឹកត្រជាក់រវាង កន្លះម៉ោងផ្លាស់ទឹកបីដងទើបពូតឲ្យស្រស់ទឹក ។
២. ដាំទឹកស្កររំងាស់ឲ្យឡើងជើងអង្ក្រង ដាក់សំបកក្រូច រំងាស់ឲ្យស្ងួតដាច់ទឹក ទើបដាក់ចុះ ។ វិជ្ជាមេផ្ទះ
0 comments:
Post a Comment